Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Landelijk hoofdbord op maat Rol

Landelijk hoofdbord

Landelijk hoofdbord op maat Rol

Een hoofdbord is een schitterende toevoeging aan uw slaapkamer, zonder dat u de complete inrichting van de ruimte moet omgooien kunt u toch een zeer gewilde uitstraling krijgen door te kiezen voor een Landelijk hoofdbord bij Bankstyle. Wij maken de hoofdborden op maat en de mogelijkheden zijn dus eindeloos.

Bij maatwerk bedoelen wij ook echt maatwerk, u bent helemaal vrij in het bepalen van de maten en dus kunt u het hoofdbord de afmetingen meegeven die u zelf wenst voor het hoofdbord. Maar de mogelijkheden houden daar niet bij op. Zo kunt u bij ons kiezen uit 900 verschillende kleuren en 150 verschillende stoffen. Hierdoor kunt u altijd het hoofdbord naadloos aan laten sluiten op het interieur dat u al hanteert of wilt hanteren.

Details Landelijk hoofdbord op maat Rol

Wij hebben verschillende modellen hoofdborden waaronder dus dit Landelijke hoofdbord Rol. Hieronder vind u de standaard afmetingen van het hoofdbord. Wenst u een accurate prijsopgave te ontvangen? Neem dan vooral even contact met ons op.

De prijzen voor het hoofdbord zijn afhankelijk van de door u gekozen maten en stoffen. Zoals u zult begrijpen heeft elke stof een andere prijs. Hierdoor kan er nog enige variatie in de prijzen ontstaan. Wenst u een prijsopgave te ontvangen? Dan maken wij dat uiteraard graag voor u in orde. Neem hiervoor contact met ons op om uw wensen door te geven en wij zullen dan een accurate prijsopgave voor u opstellen.

Maat HoofdbordPrijs hoofdbord
120 cm hoog x 120 cm breed€ 299,-
120 cm hoog x 140 cm breed€ 349,-
120 cm hoog x 160 cm breed€ 399,-
120 cm hoog x 180 cm breed€ 449,-
120 cm hoog x 200 cm breed€ 499,-

Levertijd Landelijk hoofdbord op maat Rol

De gemiddelde levertijd van een dergelijk hoofdbord is 6 tot 8 weken. Het is echter mogelijk om een spoedorder te plaatsen voor 4 weken. Hier vragen wij een kleine vergoeding voor. Wenst u een prijsopgave van ons te ontvangen voor dit Landelijk hoofdbord? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen via het onderstaande contactformulier en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Of u kunt ons telefonisch bereiken op: 035 751 3098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp