Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Eiken kast op maat Keijser

Eiken kast op maat Keijser

Eiken kast op maat Keijser

Eiken kast op maat Keijser is een nieuw toegevoegd product aan het assortiment van Bankstyle. Naast onze exclusieve banken en overige meubels maken wij ook Eiken kasten op maat. De eiken kast op maat Keijser is een top concept binnen alle kast assortimenten. De Keijser kast heeft lichtpunten in de planken, zodat fotolijsten of dergelijke decoratie goed te zien zijn.

Eigenschappen vakken kast Keijser

De Eiken kast op maat Keijser is gemaakt van Eikenhout. Eikenhout heeft een hoge duurzaamheid klasse en heeft daarin tegen een hoge kwaliteit.

Wij leveren de eiken kast op maat. Dit houdt in dat u zelf de maatvoering kunt bepalen. Ook de indeling van lades, deuren en open vakken zijn naar wens aan te passen. U bepaald zelf de hoogte, breedt en de diepte. De eiken kast is eventueel ook nog in meerdere kleuren te verkrijgen. De kast kan namelijk in iedere RAL-kleur gespoten worden.

Standaard afmetingen:       Prijs:
B240xH230 cm                           € 3.845,-

Voorbeeld maatwerk:
Afmetingen:                            Prijs:
B250 x H290 cm                         € 5.495,-

Levertijd eiken kast Keijser

De kast wordt in Nederland gefabriceerd en kunnen wij daarom ook al snel leveren. De standaard levertermijn is 6 tot 8 weken. Mocht u de kast toch met spoed willen ontvangen, dan kan dit in overleg worden gerealiseerd. 
Zijn er nog vragen of onduidelijkheden, dan kunt u ons bereiken op 035 – 75 13 098.

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp