Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeOverig meubilairSalontafels op maatDuran salontafels

Duran salontafels

Duran salontafels

Duran salontafels

Mix & match met deze prachtige originele salontafels. Beschikbaar in diverse vormen en maten. Met keuze uit verschillende frames en tafelbladen in eiken, glas, stoffen poef, epoxy en zelfs zeer luxe Italiaans marmer, hebben wij een ruim assortiment. Stel helemaal zelf uw salontafelset samen! De tafeltjes kunnen handig onder elkaar geschoven worden. Krijgt u bezoek? Dan schuift u ze gemakkelijk wat verder uit elkaar voor extra ruimte.

Prijzen:
Zoals u zult begrijpen zijn de prijzen afhankelijk van de door u gekozen maten, modellen, materialen en kleuren. Bent u benieuwd naar een indicatieve prijs of bent u benieuwd of wij uw persoonlijke wensen ook kunnen verwezenlijken? Neem dan contact met ons op. U kunt het onderstaande contactformulier invullen, ons een email toezenden of u kunt ons telefonisch bereiken via: 035-7513098. Voor een prijsindicatie en de volledige collectie van Duran kunt kijken op onze webshop.

Levertijd en bezichtiging

De standaard levertijd  bedraagt 3 tot 4 weken vanaf het moment van bestellen. 

Medio januari 2022 hebben wij deze prachtige collectie in onze nieuwe showroom. U bent uiteraard van harte welkom bij ons in de showroom in Huizen (NH). Wij raden u altijd wel aan van te voren even te bellen als u eraan komt. Wenst u een afspraak in te plannen voor het bezoek aan de showroom of heeft u een vraag? Dan kunt u het onderstaande formulier invullen of u kunt ons telefonisch bereiken via: 035-7513098

Contact opnemen WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.