Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Moderne keukenstoel in luxe stijl Casablanca

Moderne keukenstoel in luxe stijl Casablanca

Moderne keukenstoel in luxe stijl Casablanca

De Moderne keukenstoel in luxe stijl Casablanca is wellicht wel de meest luxueuze stoel die wij in ons assortiment hebben. De stoel heeft een uiterst chique uitstraling. Dit komt vooral door de luxe uitgevoerde rugleuning. Deze is gevlochten waardoor het een zeer unieke uitstraling met zich mee brengt. Bent u opzoek naar een eye-catcher voor bij u in de woning? Dan is dit bij uitstek de stoel waar u naar opzoek bent wij zullen u uitleggen waarom!

Details Moderne keukenstoel in luxe stijl Casablanca

De Moderne keukenstoel in luxe stijl Casablanca heeft zoals al verwoord een zeer luxe uitstraling. Dit is echter niet de enige reden waarom u voor deze stoel zou moeten kiezen. De stoel is namelijk ook nog eens in meer dan 1.000 kleuren en stoffen te verkrijgen.

Hierdoor kunt u de stoel exact aan laten sluiten op het interieur dat u al heeft of voor ogen heeft. Eenheid staat gelijk aan rust binnen een inrichting en die eenheid kunnen wij u dus bieden door middel van ons gigantische stoffen assortiment.

Levertijd Moderne keukenstoel in luxe stijl Casablanca

De levertijd van de moderne keukenstoel Casablanca is normaliter 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. Uiteraard zijn de stoelen bij ons in de showroom te bezichtigen. Het is altijd wel aan te raden hier even een afspraak te maken. Heeft u vragen omtrent de stoelen o.i.d. dan kunt u uiteraard altijd met ons contact opnemen. Wij helpen u graag! U kunt het onderstaande formulier invullen, email naar [email protected] of u kunt ons telefonisch bereiken via 035-7513098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp