Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Moderne eetstoel Bilbao verkrijgbaar in 1.000 kleuren

Moderne eetstoel Bilbao verkrijgbaar in 1.000 kleuren

U bent opzoek naar een Moderne stoel met luxe afwerking? Dan is de eetkamerstoel Bilbao echt iets voor u. De stoel is in meer dan 1.000 kleuren te verkrijgen. De moderne eetstoel Bilbao heeft een chique uitstraling dit komt mede door de armleuningen die met een soepele bocht aflopen, wanneer u een mooie set hiervan rondom uw eettafel plaatst zal dit een warme en een gezellige sfeer creëren. Daarnaast kunt u deze multifunctionele stoel ook zeker gebruiken als bijzetstoel in de woon- of slaapkamer.

Ook voor in de Horeca is dit een prachtige stoel. De stoel straalt klasse en luxe uit en dat is natuurlijk precies de uitstraling die u aan de stoel mee wilt geven. Daarom is het verstandig om snel eens langs te komen bij ons in de showroom dan kunt u de stoel zien en testen. U zult vanzelf overtuigd worden!

Details Moderne eetstoel Bilbao verkrijgbaar in 1.000 kleuren

Met een keuze uit meer dan 1000 verschillende kleuren en 200 verschillende soorten stoffen waaronder velours en skai kunt u de stijl zo aanpassen naar het beeld dat u voor ogen heeft.

Daarnaast kunt u ook nog zelf kiezen wat voor poten u wilt voor onder de moderne stoel. De stoel heeft verticale banen in de rugleuning wat weer dat extra’s geeft aan de stoel. Wilt u uw woning voorzien van een compleet andere uitstraling? Dan kunt u het beste voor deze stoel gaan want deze eye-catcher  Voor een gratis stofstaaltje klik hier.

Levertijd Moderne eetstoel Bilbao verkrijgbaar in 1.000 kleuren

U kunt deze eetkamerstoel al binnen 6 a 8 weken in huis hebben, wij kunnen zo een snelle levertijd aanbieden omdat al onze producten van Nederlandse fabricaat zijn.
Mocht u vragen of meer informatie willen dan kunt contact opnemen of ons telefonisch bereiken op: 035-75-13-098 of  06-811-44-695

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp