Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeStoelenFauteuilsLuxe stoel op maat Great-Brittain

Luxe stoel op maat Great-Brittain

Luxe stoel op maat Great-Brittain

Luxe stoel op maat Great-Brittain

De luxe stoel op maat Great-Brittain is een strakke fauteuil die bij ons tevens te verkrijgen is als loveseat en bankstel. Ben u opzoek naar iets dat mooi aansluit op uw moderne interieur? Dan is deze strakke fauteuil precies wat u zoekt. U kunt de fauteuil helemaal samenstellen zoals u dat zelf wenst, zodat u een optimaal zitcomfort haalt uit de luxe stoel.

Hoe werkt dit? U kunt bij ons zelf de maatvoeringen bepalen, dit betekent dat u zelf de breedte maar ook de diepte en zithoogte kunt aanpassen naar uw persoonlijke eisen! U koopt dus niet iets dat in de buurt komt van wat voor u fijn zou zijn, maar u koopt iets dat exact is wat u zoekt! Een van de grote voordelen van maatwerk.

Details luxe stoel op maat Great-Brittain

Wij leveren dit model direct uit de fabriek en naast de vele mogelijkheden op het gebied van afmetingen kunnen wij u hierdoor nog veel meer voordelen bieden. Zo hanteren wij altijd zeer scherpe prijsstellingen omdat wij leveren zonder tussenschakels.

Verder heeft u de keuze uit een 900 kleuren tellende stoffen assortiment. Hierdoor weet u zeker dat wij altijd de kleur hebben waar u naar opzoek bent. Dus maak snel een afspraak bij ons in de showroom om alle kleuren en stoffen te komen bekijken en uw perfecte fauteuil samen te stellen.

Levertijd luxe stoel op maat Great-Brittain

De gemiddelde levertijd van de luxe stoel op maat Great-Brittain is 6 tot 8 weken. Echter bieden wij u de mogelijkheid om voor een kleine vergoeding een spoedbestelling te plaatsen. In dat geval kunt u de meubels binnen 4 weken in huis hebben! Mega snel natuurlijk. Dus maak snel een afspraak via onderstaand formulier of bel ons even op: 035 – 75 13 098

Contact opnemen  WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.