Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeStoelenEetkamerstoelenZeer luxe eetkamerstoel

Zeer luxe eetkamerstoel

Zeer luxe eetkamerstoel

Zeer luxe eetkamerstoel

De eetkamerstoel Casablanca is wellicht wel de meest luxueuze stoel die wij in ons assortiment hebben. De stoel heeft een uiterst chique uitstraling. Dit komt vooral door de luxe uitgevoerde rugleuning. Deze is gevlochten waardoor het een zeer unieke uitstraling met zich mee brengt. Bent u opzoek naar een eye-catcher voor bij u in de woning? Dan is dit bij uitstek de stoel waar u naar opzoek bent wij zullen u uitleggen waarom!

De eetkamerstoel Casablanca is verkrijgbaar vanaf € 449,-

*Dit is de prijs op basis van onze 1ste stof catogorie. Stoffen uit andere stofklasse op basis van meerprijs.

Details luxe eetkamerstoel Casablanca

De eetkamerstoel Casablanca heeft zoals al verwoord een zeer luxe uitstraling. Dit is echter niet de enige reden waarom u voor deze stoel zou moeten kiezen. De stoel is namelijk ook nog eens in meer dan 1.000 kleuren en stoffen te verkrijgen.

Hierdoor kunt u de stoel exact aan laten sluiten op het interieur dat u al heeft of voor ogen heeft. Eenheid staat gelijk aan rust binnen een inrichting en die eenheid kunnen wij u dus bieden door middel van ons gigantische stoffen assortiment.

Levertijd luxe eetkamerstoel Casablanca

De levertijd van de eetkamerstoel Casablanca is normaliter 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. Uiteraard zijn de stoelen bij ons in de showroom te bezichtigen. Het is altijd wel aan te raden hier even een afspraak te maken. Heeft u vragen omtrent de stoelen o.i.d. dan kunt u uiteraard altijd met ons contact opnemen. Wij helpen u graag! U kunt het onderstaande formulier invullen, email naar [email protected] of u kunt ons telefonisch bereiken via 035-7513098

Contact opnemen WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.