Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeStoelenEetkamerstoelenEetkamerstoel op wieltjes Denver

Eetkamerstoel op wieltjes Denver

Eetkamerstoel op wieltjes Denver

Eetkamerstoel op wieltjes Denver

Deze schitterende eetkamerstoel op wieltjes heeft een prachtige en luxe uitstraling en past perfect binnen een modern interieur. De stoel is leverbaar met en zonder een gecapitonneerde rugleuning. Daarnaast is de stoel voorzien van wieltjes waardoor u gemakkelijk de kunt verplaatsen. 

Tevens word de stoel direct vanuit de NL Fabriek aan u geleverd. Hierdoor weet u zeker dat u een goede service en snelle levertijden kunt verwachten. 

Details Eetkamerstoel op wieltjes Denver

De eetkamerstoel op wieltjes Denver is leverbaar in meer dan 1.000 verschillende stoffen en kleuren. Hierdoor kunt u de stoel aan laten sluiten op elk interieur en elke interieurstijl. U heeft de keuze uit luxe velours stoffen maar ook uit bijv. makkelijk te reinigen kunstlederen stoffen. De kleur en stof moet u altijd uit kunnen komen bij ons, dat kan niet anders!

Levertijden Eetkamerstoel op wieltjes Denver

De levertijden van de stoelen zijn standaard zo’n 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wenst u een prijsopgave van ons te ontvangen of wilt u gewoon een afspraak maken om een bezoek te brengen aan onze showroom? Dan kunt u het beste even contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken door het onderstaande contactformulier in te vullen, u kunt een email aan ons toezenden of u kunt even telefonisch contact met ons opnemen via: 035-7513098

Contact opnemen Whatsapp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder

Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.