Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Luxe eetkamerbank Delano

Luxe eetkamerbank Delano

Luxe eetkamerbank Delano

De luxe eetkamerbank Delano heeft een superieure uitstraling. De eetkamerbank past erg goed in verschillende huisstijlen, zoals: Landelijke stijl, lifestyle, luxe stijl, Country stijl, Antieke stijl.

Door haar kleine armleuningen, zorgt de eetkamerbank er voor dat u comfortabel zit.
De luxe eetkamerbank is voorzien van een aparte rugleuning. De aparte rugleuning is echter super mooi! Door de rugleuning, en de lage leuningen zal de eetkamerbank de blikken vanger in uw woonruimte zijn.

Details luxe eetkamerbank

De luxe eetkamerbank is uitvoerbaar in meer dan 900 verschillende kleuren, en circa 150 verschillende stoffen.
De eetkamer bank is voorzien van 21 knopen in de rug. Ook is de eetkamerbank voorzien van nagels aan de onderkant van de zitting. De nagels zijn rondom de eetkamerbank bevestigd. Het is eventueel mogelijk om de eetkamerbank te bestellen zonder nagels.

De stoffen zijn in onze showroom te bezichtigen. Heeft u niet de mogelijkheid om de stoffen te bekijken, dan kunt u ze ook online terug vinden. Uiteraard is het mogelijk om de stoffen gratis thuis gestuurd te krijgen. U selecteert de stof en tint en wij zullen deze voor u opsturen.

Afmetingen:
Breedte: 118 cm
Diepte: 72 cm
Hoogte: 84 cm

Zitdiepte: 49 cm
Zithoogte: 40 cm

Prijs: Vanaf € 699,-

Levertijd luxe eetkamerbank

De levertijd van de luxe eetkamerbank, in de riviera maison stijl, bedraagt circa 6 tot 8 weken.
Wenst u meer informatie te ontvangen over de eetkamerbank, neem dan contact met ons op. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar, onder: 06 – 811 44 695 of 035-7513098

Contactformulier Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
green-btn
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp