Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Loungebanken

Loungebanken

Bent u opzoek naar loungebanken? Dan bent u bij Bankstyle aan het juiste adres. Bankstyle verkoopt heerlijke Loungebanken. De loungebanken bij Bankstyle zijn in een landelijke stijl. Bankstyle kan van iedere bank een loungebank maken. Ook van de Riviera Maison modellen.

Maten loungebanken

Bij Bankstyle kunt u de leuningen, de zitdiepte en de zitbreedte aanpassen. Zo kunt u van uw gewenste bank een perfecte loungebank maken. Bankstyle werkt met een maatwerk project, zo kunt u uw eigen bank geheel zelf samen stellen qua maten.

Zo zorgt u er voor dat u een heerlijke loungebank heeft, maar ook dat de loungebank in uw woonruimte past. Bankstyle werkt op 1 cm nauwkeurigheid. Wij hebben ook ontzettend veel stoffen liggen. Er zit er altijd een bij die past binnen uw smaak. Klik hier voor meer informatie over het maatwerk.

Luxe bioscoopbankstellen op maat

Levering loungebanken

De banken van Bankstyle worden gemaakt in Nederland, dit geeft een voordeel voor de levertijden van de bankstellen. De bankstellen worden geleverd tussen de 6 tot 8 weken. Wanneer u in spoed order plaatst kunt u de banken binnen 3 weken thuis verwachten.

U kunt altijd op afspraak bij de showroom komen. Heeft u verder nog enige vragen? Bel dan naar: 06-81144695 of mail naar: [email protected] U kunt echter ook het contactformulier invullen.

Informatie aanvragen Wanneer u informatie aan wilt vragen kunt u via dit formulier contact met ons opnemen. Wij streven ernaar om uw aanvraag binnen 48 uur te behandelen.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp