Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Linteloo Easy living herstofferen

Linteloo Easy Living herstofferen

Bankstyle is zeer professioneel in het het herstofferen van de Linteloo Easy Living. U krijgt bij ons gegarandeerd kwaliteit! Wij doen dit namelijk al tientallen jaren.  Uw Linteloo Easy Living zal er weer als nieuw uitzien.

Linteloo Easy Living herstofferen mogelijkheden

Het maakt niet uit hoe groot uw bankstel is, Bankstyle kan alle modellen hiervan herstofferen. U kunt bij ons in de showroom kiezen uit 800 verschillende stoffen en kleuren. U krijgt van ons verschillende stukjes stof mee naar huis om op uw gemak een keuze kunnen maken.

Mocht de reistijd u belemmeren dan kunnen wij u eventueel stofstalen sturen via de post. De stoffen zijn onderverdeeld in polyster, linnen, katoen en een combinatie van deze materialen. Wij kunnen u persoonlijk adviseren wat voor u het beste is. De showroom is gevestigd in Huizen. Dit ligt zeer centraal in Nederland.

Meer informatie omtrent het stofferen van een Linteloo? Of juist een ander bankstel?

Linteloo hoezen stofferen

Linteloo Easy Living herstofferen levertijden

De levertijd bedraagt tussen de twee en drie weken. Dit is afhankelijk van de voorraad aan stoffen wat wij op dat moment hebben. U kunt dat wel altijd raadplegen bij ons zodat u op de hoogte gehouden wordt.

U kunt ons bereiken via de email en telefoon. Het e-mailadres is [email protected] Ons telefoonnummer is 035 – 75 13 098.

Aanvraag tot herstofferen

  • Vul hier de breedte, diepte en hoogte in van uw bankstel.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp