Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Linteloo bankstel stofferen

Linteloo bankstel stofferen Bankstyle

Linteloo bankstel stofferen? De Linteloo Easy Living is een van de top modellen van Linteloo. Een kwalitatief zeer goed bankstel. Linteloo staat bekend om zijn strakke en degelijk design. Met een Linteloo bankstel haal je een tijdloos bankstel in huis.

Een bankstel waar kwaliteit en degelijkheid voorop staan. Model Easy living van Linteloo is doorgaans gestoffeerd met een losse hoes. Daarom kunt u bij ons uw bankstel laten stofferen tot een nieuw bankstel.

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van stofferen. Wij zullen uw bankstel er dan ook als van nieuw uit laten zien. Dus als u opzoek bent naar een manier om uw bank er weer als vanouds uit te laten zien dan bent u van harte welkom om bij ons in de showroom langs te komen voor een afspraak.

 

Linteloo bankstel stofferen Bankstyle

Bankstyle biedt u een herstoffering van een Linteloo Easy Living aan in meer dan 800 kleuren, leer en stof. De herstoffering  van een linteloo bankstel zorgt er voor dat uw bankstel weer tijden lang mee kan gaan.

De degelijkheid en comfort van een linteloo easy living hebben een levensduur van tientallen jaren.Toch kan het zo zijn dat de kleur en stof niet meer helemaal eigentijds is. Neem daarom direct contact op voor een prijsopgave voor het herstofferen van uw linteloo easy living bankstel. Wij stofferen uiteraard ook andere Linteloo en merk bankstellen.

Linteloo bankstel stofferen levertijd

De levertijd voor het stofferen van uw Linteloo is ongeveer 2 tot 3 weken. Mocht u verder nog informatie willen ontvangen kan dat door te bellen of te mailen. Ons telefoonnummer is: 035 – 75 13 098. Ons e-mailadres is: [email protected]. Voor een prijsopgave kunt u het formulier hieronder invullen, wij proberen u dan zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

 

Vrijblijvend formulier voor een herstoffering

  • Vul hier de breedte, diepte en hoogte in van uw bankstel.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp