Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Lifestyle bank

Bankstel lifestyle bank

 

Lifestyle bank

Bent u opzoek naar een lifestyle bank? Bij Bankstyle heeft u een zeer uitgebreide keuze uit verschillende lifestyle banken. U kunt naast de informatie die wij u op deze pagina geven ook altijd vragen om extra informatie. Wij helpen u natuurlijk graag bij het uitzoeken van uw lifestyle bank!

Lifestyle bank mogelijkheden

U kunt alle bankstellen uit ons assortiment op maat laten maken. Dus mocht u door uw inrichting een bank op maat nodig hebben is dit geen enkel probleem. Ook is er een zeer groot assortiment meubelstoffen aanwezig. De huidige voorraad meubelstoffen in de showroom bedraagt meer dan 800 stoffen en kleuren. Heeft u een prachtige lifestyle bank gezien, maar viel deze boven uw budget? Stuur een foto van de bank op en laat een prijsopgave maken! Bankstyle is namelijk zeer scherp geprijsd.

Lifestyle bank levertijd

De levertijd voor een lifestyle bank is gemiddeld 6 tot 8 weken. Mocht u uw lifestyle bank sneller in huis willen ontvangen kan uw order tot een spoedorder worden omgezet. Er zijn wel extra kosten voor een spoedorder omdat de stoffen los besteld moeten worden. U kunt ons bereiken via ons telefoonnummer of ons e-mailadres. Ons telefoonnummer is 035 – 75 13 098. Ons e-mailadres is [email protected] Ook kunt ook rechtstreeks een formulier invullen voor een contactaanvraag. Klik daarvoor hier. Mocht u geïnteresseerd zijn in bijpassende eetkamerstoelen, klik dan hier!

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp