Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Leren hoekbanken

Leren hoekbank op maat

Op zoek naar leren hoekbanken? Wilt u een bankstel in kunstleer? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Bankstyle verkoopt leren hoekbanken een landelijke stijl. De hoekbanken kunnen in verschillende kleuren leer worden gestoffeerd. U kunt uit verschillende stoffen kiezen, onder andere kunst leer. Daarnaast hebben wij ook de rechte bankstellen in leer.

Leren hoekbanken maatwerk

Alle leren hoekbanken kunnen op maat gemaakt worden. U kunt echt alles aan de bank aanpassen, en toch houdt de hoekbank haar stijl. U kunt de leuning, zitting, breedte en de lengte aanpassen aan al uw bank wensen. Bankstyle werkt op 1 cm nauwkeurigheid. Kijk hier voor meer informatie over maatwerk en de daarbij horende modellen! Style & Luxury bankstel gecapitonneerd

Leren hoekbanken Levertijd

De leren hoekbanken van Bankstyle worden gemaakt in Nederland, dit geeft een voordeel voor de levertijden van de bankstellen. De bankstellen worden geleverd tussen de 6 tot 8 weken. Wanneer u in spoed order plaatst kunt u de banken binnen 3 weken thuis verwachten. U kunt altijd op afspraak bij de showroom komen. Heeft u verder nog enige vragen? Bel dan naar: 06-81144695 of mail naar: [email protected] U kunt er ook voor kiezen om het contactformulier in te vullen.

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp