Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Leren Bankstellen

Leersoorten

Leersoorten? Er zijn veel verschillende leersoorten die gebruikt kunnen worden om een bank te bekleden. Zo wordt in de meeste gevallen gebruik gemaakt van runderleer en schapenleer. Daarnaast zijn er nog een heleboel andere soorten die minder vaak voorkomen. Leren banken kunnen van elkaar verschillen door het soort leer en de afwerking ervan, maar ook door de stijl die ermee gecreëerd wordt. Zo kan een leren bank prima een designstijl hebben, maar wordt er ook voor een klassieke uitstraling vaak leer gebruikt. Een leren bank is in de meest uiteenlopende kleuren verkrijgbaar en in combinatie met een onderstel van hout geeft dit uw leren bank een heel andere stijl dan op een metalen onderstel. Runderleer is een soort dat veel gebruikt wordt. Het leer van een stier is hiervoor zeer geschikt omdat er dan een groot oppervlak beschikbaar is. Deze leren bankstellen zijn in de landelijke stijl.

Leren bankstel

Er zijn veel verschillende soorten afwerkingen van het leer en om hierin meer duidelijkheid te verschaffen, zijn hieronder een aantal afwerkingmethoden voor leren bankstellen opgesteld. Wij hebben ook leren hoekbanken Soorten leer:

• Leren bankstel als zijnde gedekverfd leer.
• Leren bankstel Semi-aniline leer
• Leren bankstel Vol-aniline leer
• Leren bankstel Geschuurd leer
• Leren bankstel Schapenleer

Contactinformatie voor de leren bankstellen

Overweegt u een leren bankstel of een leren Hocker? Bij Bankstyle bent u aan het juiste adres. Bel of mail ons, wij informeren u graag over de mogelijkheden. Een vrijblijvende prijsopgave ontvangt u van ons via de mail. U kunt echter ook het contactformulier invullen.

 

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp