Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Leren bankstellen goedkoop op maat

Leren bankstellen goedkoop

Leren bankstellen scoren goed in de verkoop bij Bankstyle.De bankstellen zijn zeer scherp geprijsd tegen een hoge kwaliteit. U kunt bij Bankstyle uit verschillende kleuren kiezen voor op uw leren bankstel. Het leer van de bankstellen is erg goedkoop voor wat u krijgt. Leren bankstellen goedkoop zijn ook nog is van topkwaliteit.

Leren bankstellen goedkoop op maat

De leren bankstellen kunnen naar uw gewenste maat worden gemaakt. Bankstyle werkt op 1 cm nauwkeurigheid. U kunt het bankstel zo aanpassen, dat het precies in uw woonruimte past. U kunt de leuningen, breedte, diepte en lengt zo aanpassen dat de bank aan uw wensen voldoet. Ook kunt u bij ons kiezen uit veel verschillende leren stoffen.

Al onze modellen kunnen als een leer bankstel vervaardigd worden. Bekijk al onze modellen hier!

Bankstel Marylin op maat in lederlook

levertijd van Bankstyle

De banken van Bankstyle worden gemaakt in Nederland, dit geeft een voordeel voor de levertijden van de bankstellen. De bankstellen worden geleverd tussen de 6 tot 8 weken. Wanneer u in spoed order plaatst kunt u de banken binnen 3 weken thuis verwachten. U kunt altijd op afspraak bij de showroom komen. Heeft u verder nog enige vragen? Bel dan naar: 06-81144695 of mail naar: [email protected]. U kunt echt ook het contactformulier invullen.

voor meer bankstellen, bezoek ook eens www.bankstellen.nl

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp