Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Leolux bankstel stofferen

Leolux bankstel stofferen

Leolux bankstel stofferen? Wat doe je als je een echt goede kwaliteit Leolux bankstel hebt, waarvan de bekleding vies en saggy is of aan flarden is gescheurd? Misschien heeft u uw bankstel al heel lang. Misschien was het een huwelijksgeschenk of bent u op een andere manier emotioneel aan uw bankstel gehecht. Het goede nieuws is dat wij u een eenvoudige oplossing bieden om uw oude Leolux bank opnieuw professioneel te laten stofferen.

Leolux bankstel stofferen mogelijkheden

Professionele stoffeerders zijn ambachtslieden en voeren zeer bekwaam werk uit. Eerst moet de Leolux bank worden ontdaan van zijn oude versleten bekleding. Losse veren en de romp worden gerepareerd indien nodig. De zitting en kussens worden gecontroleerd en vervangen of opgevuld indien nodig.

Hoe zit het met de kosten en is het de moeite waard? Stofferen is vakwerk en is dus niet goedkoop. Toch kost het meestal ongeveer de helft van de prijs van een nieuwe bank. Dus, als u nog zeer gehecht bent aan uw Leolux bank en u heeft er in het verleden veel geld voor betaald is het de moeite waard om uw Leolux bankstel opnieuw te laten stofferen.

Afhankelijk van persoonlijke voorkeur, kan men kiezen uit meer dan 800 verschillende stoffen en kleuren en leder. De vullingen zijn meestal schuim, glasvezel of veren. Schuim is steviger en meestal gebruikt voor zitkussens terwijl vezel zachter is. Veren zijn nog veel zachter en worden meestal gebruikt voor kussens.

Leolux bankstel stofferen

De gemiddelde levertijd is twee tot drie weken. U kunt bij vragen altijd contact met ons opnemen. Ons e-mailadres is [email protected] Ons telefoonnummer is 035 – 75 13 098.

Informatie aanvragen

Wanneer u informatie aan wilt vragen kunt u via dit formulier contact met ons opnemen. Wij streven ernaar om uw aanvraag binnen 48 uur te behandelen.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp