Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Lederen bankstellen

Bent u opzoek naar lederen bankstellen ? Dan bent u bij Bankstyle aan het juiste adres. Bankstyle verkoopt banken in verschillende stoffen, onder andere lederen stoffering.
De lederen stoffering op de banken is van kunstleer. De lederen stoffering is strak gestoffeerd. Wij hebben ontzettend veel verschillende stoffen, er iets altijd een stof die uw interesse wekt.

Kunstleder

De lederen banken zien eruit als echt leder, maar zijn echter kunst leder. Kunst leder heeft enige voordelen ten opzicht van leder. Enige voordelen van lederen bankstellen zijn; Het ruikt niet naar leer, ziet eruit als echt leder, minder snelle beschadiging van bijvoorbeeld nagels huisdieren, een strakke stoffering, minder kreukels op de lederen bank.

Levertijden van lederen bankstellen bij Bankstyle

De banken van Bankstyle worden gemaakt in Nederland, dit geeft een voordeel voor de levertijden van de bankstellen. De bankstellen worden geleverd tussen de 6 tot 8 weken. Wanneer u in spoed order plaatst kunt u de banken binnen 3 weken thuis verwachten. U kunt altijd op afspraak bij de showroom komen. Heeft u verder nog enige vragen? Bel dan naar: 06-81144695 of mail naar: [email protected]. U kunt er echter ook voor kiezen om het contactformulier in te vullen.

voor meer bankstellen, bezoek ook eens www.bankstellen.nl

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp