Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Landelijk bankstel

Landelijke bankstellen

Bent u op zoek naar een landelijk bankstel? Bankstyle verkoopt 6 verschillende landelijke bankstellen. Deze worden allemaal met vakmanschap gemaakt. Gemiddeld wordt er 10 tot 15 jaar met een bankstel gedaan, de bankstellen van Bankstyle zullen eerder weffwdaan worden door het vernieuwen van de stijl van de woonkamer dan dat deze kapot of versleten zijn. Alle 6 de modellen kunnen geheel naar uw keuze kunnen worden ingevuld. Dit betreft de vulling, maat en de stof.

Elke maat is mogelijk!
U kunt uw eigen bank samenstellen!

Bij Bankstyle helpen wij u graag met het maken van een keuze uit de vele kleuren stoffen en modellen. Het is altijd mogelijk om op afspraak langs te komen in de showroom. Hier hebben wij een aantal modellen staan en honderden stoffen kleuren om te bekijken en te vergelijken. Met onze jarenlange ervaring voorzien wij u graag van advies. Als u een afspraak wilt maken klik dan hier.

Marylin met knopen

Een robuuste bank met knopen. Dat is de Marylin in ons assortiment. De Marylin is daarnaast een stoer bankstel dat geleverd kan worden in meer dan 900 verschillende stoffen en kleuren. Standaard is dit bankstel uitgerust met een vaste stoffering. Wilt u meer informatie over dit bankstel? Klik dan hier.

Meer info over het product >

Ingeborg met 4 losse kussens

Bankstel Ingeborg is een bankstel dat ontzettend lijkt op de bankstellen van Riviera Maison. De bankstellen zijn in dezelfde stijl. Toch betaalt u behoorlijk wat minder geld voor bankstel Ingeborg. Ook dit model is beschikbaar met losse kussens of vaste kussens.Wilt u meer informatie over dit bankstel? Klik dan hier.

Meer info over het product >

Barbara met 4 losse kussens

Bankstel Barbara heeft zoals op de foto 4 losse kussens. Mocht het een 2 zits bankstel betreffen krijgt u hier 3 losse kussens voor terug. Mocht u de losse kussens niet prettig vinden hebben wij dit model ook beschikbaar met 2 grote vaste kussens. Hierdoor wordt uw bank net wat strakker. Een speelse look krijgt u door de losse kussens. Wilt u meer informatie over dit bankstel? Klik dan hier.

Meer info over het product >

Barbara met 2 vaste kussens

Bankstel Barbara met 2 vaste kussens. Ook bij dit bankstel zijn alle verschillende stoffen mogelijk. Dit bankstel wordt standaard geleverd met een losse hoes. Bent u de kleur dus zat? Bestel een losse hoes en u heeft een geheel nieuwe bank. Wilt u meer informatie over dit bankstel? Klik dan hier.

Meer info over het product >

Great Britain

Bankstel Great Britain is een bankstel waar u veel kanten mee op kunt. Omdat wij maatwerk leveren kunt u deze eventueel met knopen laten maken. Ook kunt u een hoekbank laten maken van dit model. De keuze is aan u. Wilt u hier meer informatie over? Klik dan hier. Meer info over het product >

Kingsize

Bankstel Kingsize is een strak model bankstel. Ook dit bankstel kunt u geheel aan uw wensen laten aanpassen. Klik dan hier.

Meer info over het product >

Luxe bank Style & Luxury

De Luxe bank Style & Luxury behoort tot de topproducten uit ons assortiment. Dit prachtige bankstel is een echt blikvanger. Dit luxe bankstel is volledig op maat te vervaardigen hierdoor kunt u exact het bankstel laten fabriceren dat u altijd al heeft gewild. Klik dan hier.

Meer info over het product >

Lifestyle bankstel Comfort

Dit bankstel heeft de echte landelijke uitstraling en is dan ook een echte blikvanger. De dikke biezen aan de zijkant van de bank maken het plaatje compleet. Deze bank heeft een ongekende kwaliteit en dat ook nog eens voor een zeer scherpe prijs. Klik dan hier.

Meer info over het product >

Bankstel met knopen Singthon

Dit prachtige bankstel met knopen geeft een nieuwe dimensie aan de ruimte waar u hem plaatst. De bank heeft een landelijke en sfeervolle uitstraling. Dus lees hier alles over dit geweldige bankstel. Klik dan hier.

Meer info over het product >

Landelijke hoekbanken

Ook op het gebied van hoekbanken behoren wij tot de beste producenten. Wij kunnen deze hoekbanken op maat vervaardigen. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om uw droom hoekbank helemaal zelf te creëren. Dus klik hier nu verder en bekijk de mogelijkheden die u allemaal heeft! Klik dan hier.

Meer info over het product >

Landelijke eetkamerstoelen

Naast prachtige bankstellen hebben wij ook oogstrelende eetkamerstoelen. Deze eetkamerstoelen behoren tot de top van het segment en zijn in het bezit van een geweldige kwaliteit en altijd een zeer scherpe prijs. Bekijk hier dus al onze eetkamerstoelen en blaas uw eetkamer nieuw leven in. Klik dan hier.

Meer info over het product >

Landelijke eetkamerbanken

Naast de eetkamerstoelen bieden wij ook eetkamerbanken aan. Dit is de nieuwe trend op het gebied van eetkamer meubilair. Deze geweldige eetkamerbanken zijn echte eye-catchers en hebben een excentrieke uitstraling. Klik dan ook vooral door en kijk naar de mogelijkheden. Klik dan hier.

Meer info over het product >

Hockers

Ook hebben wij prachtige hockers in ons assortiment. Zoals u natuurlijk van ons gewend bent zijn ook vele van deze hockers op maat te vervaardigen. Een hocker is het perfecte meubelstuk om uw woonruimte te voorzien van een extra dimensie. Kijk hier verder voor al onze verschillende hockers en wij weten zeker dat u iets zult vinden! Klik dan hier.

Meer info over het product >

Loveseats

Wie wilt nou niet een stoel hebben waar je heerlijk met zijn tweeën in kan wegzakken. U wilt toch ook zo’n prachtige loveseat voor u en uw geliefde? Tuurlijk wilt u dit. Klik dan hier.

Meer info over het product >

Longchairs

Altijd al een uniek bankstel willen hebben waar je zowel in kan liggen áls kan zitten? Wij hebben de perfecte oplossing voor u. Een longchair gedeelte aan uw bankstel. Dit geeft uw bankstel een extra dimensie en is daarnaast ook nog een multifunctioneel en uiterst comfortabel. Klik dan hier.

Meer info over het product >

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp