Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Landelijke Meubelen

Landelijke meubelen

Landelijke meubelen zijn helemaal van deze tijd, de warme uitstraling van landelijke meubelen geven een heerlijke rust. Bij ons vindt u alles in de richting van landelijke meubelen zoals kasten, tafels dressoirs maar ook prachtige banken. Zo vind u bij ons de white wash meubelen maar ook teak hout of Riviera Maison stijl, alles vindt u bij ons. Bij ons bent u aan het juiste adres.

Service Landelijke Meubelen

Altijd al opzoek naar die prachtige landelijke meubelen die u overal ziet in de woonbladen? Maar vind u het iedere keer toch te prijzig?
Dan vind u hier precies wat u zoekt hier vindt u alles op het gebied van de landelijke woonstijl, bij ons kunt u rekenen op een snelle service en een hoge kwaliteit. Maar door onze directe levering vanuit de fabriek kunnen wij u dit garanderen dat u veel minder betaald dan wanneer u kijkt in de woonbladen.

Landelijke Meubelen

Heeft interesse in één van onze prachtige landelijke meubelen dan kunt u kijken op onze website landelijkinrichten.nl of kunt u een kijkje komen nemen in onze showroom in Huizen (NH) Heeft u andere vragen of wilt u graag gebruik maken van de gelegenheid om een kijkje te komen in onze showroom dan adviseren bij u contact met ons op te nemen, u kunt ons telefonische bereikbaar onder : 035 – 7513098 of 06 – 81 144 695.

Informatie aanvragen

Wanneer u informatie aan wilt vragen kunt u via dit formulier contact met ons opnemen. Wij streven ernaar om uw aanvraag binnen 48 uur te behandelen.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp