Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Gecapitonneerde stoel Viktor

Gecapitonneerde stoel Viktor
Vanaf €249,-,-

Gecapitonneerde stoel Viktor

Bent u opzoek naar een gecapitonneerde stoel met uitstraling? Dan is de eetkamerstoel Viktor precies wat u zoekt! Deze schitterende stoel heeft een uitstraling waar je u tegen zegt. De knopen in de rugleuning maken de stoel helemaal af! Dat te samen met de sierlijke Queen ann poten aan de voorkant maakt de stoel compleet. Een prachtige staaltje meubelmakelaardij voor een zeer scherpe prijs!

Deze stoel is het beste van twee werelden, een hij is goedkoop zonder dat dit af doet aan de kwaliteit van de eetkamerstoel. De stoel is in het bezit van alle facetten die bij een eetkamerstoel horen: Kwaliteit, uitstraling en een scherpe prijs! U kunt bij deze stoel kiezen uit 900 verschillende kleuren, dat moet dus wel goed komen. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld ook nog kiezen tussen wel/geen capitons in de rug wat het aanzicht van de stoel natuurlijk compleet veranderd.

Details Gecapitonneerde stoel Viktor

De eetkamerstoel Viktor is standaard te verkrijgen in een aantal kleuren binnen 1 stof genaamd de Monet. Deze stoffen kunt u hier bekijken. Daarnaast is deze stoel in tegen een meerprijs alle stoffen en kleuren uit ons assortiment te verkrijgen.

Wij hebben 900 kleuren en 150 verschillende stoffen dus de kleur en de stof daar zullen wij wel uitkomen. Mocht u de stoffen willen bekijken bent u natuurlijk altijd van harte welkom bij ons in de showroom. Een bezoek aan de showroom gebeurd echter altijd op afspraak, de afspraak kunt u maken via onderstaande gegevens.

Levertijd Gecapitonneerde stoel Viktor

De levertijd van de eetkamerstoelen is gemiddeld 6 tot 8 weken. Dit omdat wij de stoelen volledig op bestelling maken en dus geen voorraad hebben. Heeft u vragen omtrent de stoel? Wenst u wat stofstalen te ontvangen? Of wilt u gewoon simpelweg een afspraak maken bij ons in de showroom? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of bel ons even. Dat kan op: 035 – 75 13 098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
green-btn
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp