Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Landelijke bankstellen

Heeft u interesse in landelijke bankstellen?
Bankstyle kunt voor u landelijke bankstellen op maat leveren. De banken zijn van topkwaliteit en kunnen helemaal naar uw wensen worden aangepast. U heeft bij Bankstyle de keus uit een groot scala aan verschillende kleuren en stoffen. Daarnaast kunt u kiezen uit een vijftal verschillende  vullingen. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke zachte vlokkenvulling of juist een iets hardere koudschuim vulling. Wij voorzien uw graag van advies. Alle landelijke bankstellen kunnen ook als hoekbank worden gemaakt.

  • Maatwerk
  • Kies uit 900 kleuren stoffen
  • Kies uit vijf  soorten vullingen

Wij adviseren u graag:

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van advies voorzien. Wij helpen u graag met het kiezen uit de honderden opties die wij aanbieden. U kunt bij ons langskomen in de showroom, telefonisch contact opnemen of per mail. In de showroom hebben wij de modellen landelijke bankstellen staan en kunt u tevens de stoffen en vullingen zelf zien en voelen.  Wilt u nu al een afspraak maken klik dan hier.

 

Longchair bank op maat

Longchair banken zijn helemaal trendy! Te verkrijgen in alle maten en 900 kleuren. Klik hier.

Bioscoopbank op maat

Luxe bioscoopbank kopen? U bent opzoek naar iets nieuws? Iets met een zeer luxe uitstraling? Dan is de bioscoopbank precies wat u zoekt. Een bioscoopbank op maat. Deze schitterende ligbank wordt de blikvanger van uw woning! Alle ogen zullen automatisch naar deze...

Hoekbank op maat

Opzoek naar een hoekbank? Wij maken hoekbanken helemaal op maat. Er zijn vele modellen mogelijk!

Design bank Great-Britain

Dit bankstel kunnen wij met/zonder losse hoes fabriceren, volledig op maat. Bekijk de mogelijkheden hier.

Bank met knopen Marylin

Een schitterende bank met knopen te verkrijgen in alle afmetingen! Klik hier voor de mogelijkheden.

Velours banken

U bent opzoek naar luxe en stijl? Dan is de Style & luxury collectie precies wat u zoekt! Prachtige banken in schitterende velours stoffen.

Hoekbank op maat

Wilt u een hoekbank van 6m x 6m? Dat kan, want wij maken onze hoekbanken helemaal op maat. Alle afmetingen zijn mogelijk.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp