Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Landelijke banken en bankstellen

Heeft u interesse in landelijke banken en bankstellen?

Bankstyle kan u alles bieden op het gebied van landelijke banken en bankstellen. Wij leveren hoogwaardige kwaliteit en alles is mogelijk. Al uw wensen voor een landelijke bank of bankstellen is mogelijk.

Landelijke banken en bankstellen maatwerk

Bij bankstyle kunt u uw landelijke banken en bankstellen geheel op maat laten maken. Alle aspecten aan een bank kunnen worden aangepast. zoals de rugleuning, dus als u het fijner vindt om een bank te hebben met een hoge rugleuning dan is dat mogelijk! Ook de breedte, de zijkanten, en de zitvakken kunnen op maat worden gemaakt. Dus al u wensen kunnen werkelijkheid worden gemaakt bij bankstyle.

Bent u opzoek naar een schitterend maatwerk bankstel? Kijk dan eens hier naar al onze maatwerk bankstellen.

Landelijke stijl bankstel Barbara

Landelijke banken en bankstellen kleuren en vulling

Welke kleur wilt u? Het kan niet zo zijn dat uw kleur er niet bij zit, want bij bankstyle heeft u keuze uit meer dan 900 kleuren. Ook hebben we meerdere soorten stof soorten. Ook hebben we 5 soorten vullingen voor u landelijke banken en bankstellen. Dus u heeft genoeg keuze om te kiezen wat u het beste vind  zitten.

Mocht u vragen hebben omtrent het een of ander? Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen of u kunt ons telefonisch bereiken via: 06-811 44 695

Informatie aanvragen

Wanneer u informatie aan wilt vragen kunt u via dit formulier contact met ons opnemen. Wij streven ernaar om uw aanvraag binnen 48 uur te behandelen.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp