Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Landelijke bank

Landelijke bank

Wij beschikkend over een uitgebreid assortiment met vele verschillende modellen en opties van een landelijke bank, op de website kunt kunt u deze bezichtigen onder het kopje ‘landelijke bank’
Een landelijke bank is de laatste jaren erg populair geworden en zal de woonkamer een uitnodigende en knusse sfeer bezorgen.
Een landelijke bank zal het beste tot zijn recht komen in een landelijke ingerichte huiskamer die een gezellige en ontspannen sfeer uitstraalt.

Details landelijke bank

U kunt het bij ons niet alleen de bank geheel op maat laten maken maar ook heeft u de keuze uit meer dan 900 kleur tinten en 150 stof soorten.
Voor informatie over de prijzen en standaard afmetingen kunt u op onze website onder ‘landelijke banken’ kijken.

Levertijd landelijke bank

Onze standaard levertijd is tussen de 6 en 8 weken, wij kunnen deze snelle levertijd aanbieden omdat onze producten in Nederland worden vervaardigt wat ook de service ten goede komt.
Een spoedorder plaatsen is ook mogelijk(tegen extra kosten) waardoor u uw landelijke bank al binnen 4 weken thuis zal hebben.
Voor meer informatie kunt u via de mail contact opnemen via de website of telefonisch contact met ons opnemen:035 – 75 13 098 06-811 44 695

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp