Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Landelijk wonen meubels

Ingeborg landelijk
Ingeborg, landelijke stijl

Landelijk wonen meubels

Bent u opzoek naar een mooie meubels voor een landelijke inrichting? dan bent u bij ons aan het juiste adres, de landelijke stijl straalt rust en klasse uit. De landelijke inrichting is een zeer gewaardeerde stijl in heel groot deel van de wereld en vooral Nederland. Overigens verkopen wij niet alleen design banken in landelijke stijl, ook is het mogelijk een design bank in de kenmerkende stijl van Riviera Maison te verkrijgen.(landelijk wonen meubels)

Landelijk wonen

Hier vindt u alles op het gebied van de landelijke woonstijl, alles over landelijk wonen meubels. Het creëren van een landelijke sfeer in de woonkamer is voor veel mensen uitgegroeid tot een hobby. Het is helemaal de tijd van nu, uw landelijke inrichting kunt u bij ons in zijn geheel vinden van banken tot dressoirs.
Voor u hebben we banken in verschillende standaardmodellen, maar u kunt bij ons ook zelf de maten bepalen van uw bank. Ook hebben wij ontzettend veel meubelstoffen, namelijk meer dan 900 verschillende kleuren en 150 verschillende soorten stoffen

levertijd landelijke meubels

Bij Bankstyle kunt u rekenen op een snelle service en een bank van een hoge kwaliteit. Wilt u uw bank in Riviera Maison stijl binnen 3 weken in huis hebben? Dit is mogelijk met een spoedorder. Normaliter worden onze orders binnen 6 tot 8 weken geleverd. Heeft u nog vragen of wilt u van de gelegenheid gebruik maken, om een kijkje te komen nemen bij uw toekomstige bank in Riviera Maison stijl, dan kunt u mailen naar [email protected] . Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar, onder: 035 – 7513098 en 06 – 81 144 695 om een afspraak te maken.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp