Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Landelijk inrichten

Landelijk inrichten

Bent u opzoek naar interieur voor landelijk inrichten, voor een lage prijs en snel leverbaar?
Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij hebben een prachtig landelijke assortiment van kasten, dressoirs tot Banken en fauteuils.

Het is mogelijk om uw eigen wensen toe te passen in bijvoorbeeld onze banken, u kunt u bank in uw eigen kleuren en maten laten vervaardigen.Naast onze banken hebben wij een ruim aanbod van verschillende mooie soorten kasten en dressoirs met een prachtige landelijke stijl

Landelijk inrichten speciale service

Behalve ons uiteenlopende aanbod, zijn wij instaat u wensen te verwezenlijken door bijvoorbeeld uw droombank te ontwikkelen, geheel naar uw smaak, uw lengte, breedte, hoogte zelf uw kleur en stof, wat wilt u nog meer?
U heeft keuze uit 900 verschillende kleuren en circa 150 stoffen om uw wensen te verwezenlijken.

Levertijd

Bij Bankstyle kunt u rekenen op een snelle service en een bank van een hoge kwaliteit. Overigens is het mogelijk om een spoedorder te plaatsen. Normaliter worden onze orders binnen 6 tot 8 weken geleverd. Heeft u nog vragen of wilt u van de gelegenheid gebruik maken om bij ons een kijkje te komen nemen in de showroom te Huizen (NH), dan kunt u contact opnemen via de mail: [email protected] uiteraard zijn wij ook telefonische bereikbaar onder 06 – 81 144 695.

Informatie aanvragen

Wanneer u informatie aan wilt vragen kunt u via dit formulier contact met ons opnemen. Wij streven ernaar om uw aanvraag binnen 48 uur te behandelen.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp