Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Landelijk inrichten

Landelijk inrichten

Bent u opzoek naar een prachtige landelijke inrichting, voor een lage prijs en snelle levertijd?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Landelijk inrichten is helemaal de tijd van nu. Wij hebben een prachtig landelijk assortiment van kasten, dressoirs tot Banken, eetkamerstoelen en fauteuils, in de prachtige stijl van Riviera Maison of juist een mooi dressoir van het houtsoort Teak. prachtig voor landelijk inrichten.

Landelijk inrichten speciale service

Behalve ons uiteenlopende aanbod, zijn wij instaat u wensen te verwezenlijken door bijvoorbeeld uw droombank te ontwikkelen, geheel naar uw smaak, u kunt kiezen uit onze standaard maten of een voor u op maat gemaakte bank in 900 verschillende kleuren en circa 150 verschillende stoffen, wat wilt u nog meer?

Op onze website www.Bankstyle.nl kunt u kijken naar verschillende soorten stoffen, maar wilt u het liever in handen hebben dan is dat uiteraard mogelijk, u zou stofstalen aan kunnen vragen deze zullen wij dan geheel kosteloos toesturen.

Landelijke set gecapitonneerde meubels Barbara

levertijd landelijk inrichten meubels

Bij Bankstyle kunt u rekenen op een snelle service en een bank van een hoge kwaliteit. Overigens is het mogelijk om een spoedorder te plaatsen. Heeft u een bestelling op spoedorder bij ons geplaats, dan kunt u de bestelling binnen 3 weken thuis verwachen! Normaliter worden onze orders binnen 6 tot 8 weken geleverd.

Heeft u nog vragen of wilt u van de gelegenheid gebruik maken om bij ons een kijkje te komen nemen in de showroom te Huizen (NH), dan kunt u contact opnemen via de mail: [email protected] uiteraard zijn wij ook telefonische bereikbaar onder : 035 – 7513098 of 06 – 81 144 695.

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp