Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Lampenkappen op maat Style & Luxury

Lampenkap bekleden

Lampenkappen op maat Style & Luxury

Hoe perfect zou het ogen als zelfs de lampenkap in dezelfde stof en kleur gestoffeerd is als uw eetkamerstoelen of eetkamerbank? Het oog voor detail is ontzettend belangrijk om uw inrichting uiteindelijk de ultieme uitstraling te geven. Heeft u oog voor detail? Met deze prachtige lampenkappen op maat brengt u nog meer stijl in uw woning.

Nu zie ik u denken: wat voor lampenkappen dan? Nou praktisch alle afmetingen, modellen en soorten zijn mogelijk bijvoorbeeld cilinder- tot bolvormige lampenkappen. Noem het allemaal maar op! Eigenlijk kunt u gewoon aangeven waar u naar opzoek bent en wij kunnen het voor u fabriceren.

En de keuzemogelijkheden houden daarbij niet op, u kunt bij ons namelijk kiezen uit 900 verschillende kleuren en 150 verschillende stoffen. Zo heeft u dus de mogelijkheid om de lampenkap in exact dezelfde kleur en stof te fabriceren als uw stoelen en eetkamerbanken.

Prijzen en mogelijkheden Lampenkappen op maat Style & Luxury

Bent u benieuwd wat de prijzen zijn van deze lampenkappen? Dat kunnen wij ons voorstellen, echter zult u begrijpen dat de prijzen sterk afhankelijk zijn van de gekozen modellen, stoffen en afmetingen.

Daarom zouden wij u dan willen verzoeken om contact met ons op te nemen en uw wensen door te geven. Op basis daarvan kunnen wij dan een prima prijsopgave voor u opstellen! Verder kunnen wij dan alle mogelijkheden nog even aan u toelichten.

Levertijd Lampenkappen op maat Style & Luxury

De gemiddelde levertijd van een lampenkap op maat is zo’n 6 tot 8 weken. In overleg is het mogelijk om een spoedorder te doen. Dit is afhankelijk van het op voorraad zijn van de stof. Voor een spoedorder word wel een kleine vergoeding in rekening gebracht. Heeft u nou nog vragen omtrent de lampenkappen? Vul dan het onderstaande formulier en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen in of neem telefonisch contact met ons op: 035 751 3098

Contactformulier Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp