Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Kwaliteit bank

Kwaliteit bank

Bij ons kunt u een erg kwaliteit bank verwachten doordat al onze producten van in Nederland worden vervaardigd, daardoor is onze kwaliteit vaak stukken hoger dan de concurrent en kunnen wij ook nog eens een snelle levertijd aanbieden.De banken worden vervaardigd door een professionele meubelmaken met jaren lange ervaring met onze modellen en de wensen van de klant.De wensen van de klant? Ja! u kunt de kwaliteit bank geheel op maat laten vervaardigen tot op de centimeter nauwkeurig.

Details kwaliteit bank

Onze banken van hoge kwaliteit door Nederlandse fabricaat en dat is te zien aan de vele positieve reactie die wij ontvangen van onze klanten.
Twijfelt u nog steeds? Dan nodigen wij u graag uit bij ons in de showroom in Huizen(Noord-Holland) , u kunt hier de modellen van de banken bekijken en proefzitten.
Daarbij kunt u ook meteen onze 900 kleuren tinten en 150 verschillende stoffen bekijken waaruit u de keus heeft om uw kwaliteit bank mee te laten bekleden

Levertijd kwaliteit bank

De landelijke banken uit ons assortiment hebben een levertijd van 6 tot 8 weken, deze snelle levertijd kunnen wij mogelijk maken doordat de kwaliteit bank van Nederlandse fabricaat is.
Uiteraard is een spoedorder ook mogelijk. Aan een spoedorder zijn enige kosten verbonden. Maar dit is het meer dan waard, want u heeft uw favoriete country bank binnen 4 weken in huis.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen, neem dan contact met ons op. Uiteraard zijn wij telefonisch bereikbaar onder: 035 – 7513098 of 06 – 81144695

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp