Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Koudschuim

Het concept van Bankstyle

Bankstyle is een online concept voor de verkoop van bankstellen. Online kunnen de modellen,stoffen en de prijzen worden bekeken. Daarna kan er een afspraak worden gemaakt om een bezoek te brengen aan onze showroom. In deze showroom zijn alle modellen en stoffen aanwezig.

Alle modellen zijn ook te bestellen in een hoekbank, of een bankstel met longchair. Het unieke van Bankstyle is dat alle modellen volledig aangepast kunnen worden aan de wensen van de klant.

De leuningen kunnen breder/smaller, de zithoogte hoger/lager, de bank breder/smaller en zo kan er nog veel meer. Ook kan de klant kiezen voor een hoekbank op maat of een bankstel met een longchair eraan.

Nadat het bankstel is samengesteld kan er gekozen worden uit de 800 verschillende stoffen. Het uiteindelijke doel van Bankstyle is de consument zijn of haar droombankstel te laten samenstellen.

Verschil tussen koudschuim en polyether

Koudschuim is kwalitatief beter dan polyether, dit komt doordat koudschuim een open celstructuur heeft en dus ademend is. Koudschuim haalt zijn draagkracht uit veerkracht. Dus de sterke van het koudschuim komt door veerkracht.

Dit zorgt ervoor dat het na gebruik weer terug in zijn vorm gaat. Polyether haalt zijn draagkracht uit hardheid. Over de jaren heen wordt deze hardheid minder en heeft het minder draagkracht om weer terug in zijn vorm te gaan.

Uiteindelijk kan er kuilvorming ontstaan bij polyether. Bankstyle adviseert de klanten dan ook om koudschuim te nemen in het bankstel of hoekbank. Koudschuim kost 25 euro per zitkussen extra. Deze kosten zijn tegen inkoopprijs doorberekend omdat Bankstyle graag deze kwaliteit extra geeft.

Informatie aanvragen

Wanneer u informatie aan wilt vragen kunt u via dit formulier contact met ons opnemen. Wij streven ernaar om uw aanvraag binnen 48 uur te behandelen.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp