Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Kleine Hoekbank

Kleine hoekbank

Bent u op zoek naar een kleine hoekbank? Dan bent u hier aan het juiste adres, bij Bankstyle.nl vind een groot assortiment aan hoekbanken van kleine tot enorme banken. Zo kunt ook bij ons terecht voor moderne, design en landelijke banken.

Een ruim aanbod aan hoekbanken maar ook de standaard modellen, om het allemaal nog net iets specialer te maken dan bij andere kunt u bankstel geheel naar eigen smaak laten vervaardigen een hoekbank van 6 bij 9 meter lang? Bij ons is niks te gek, geheel in u eigen maat en kleur van 900 verschillende kleuren en wel 150 verschillende stoffen wat wilt u nog meer?

Al onze modellen kunnen als een hoekbank vervaardigd worden. Benieuwd? Bekijk al onze maatwerk modellen hier.

Bankstel Marylin hoekbank met knopen

Service Kleine hoekbank en andere bankstellen

Door onze directe verbinding met onze fabrikant kunnen wij u garanderen van een snelle service en een uiterst hoge kwaliteit. Wilt kunnen u kleine hoekbank zelfs geheel naar eigen smaak vervaardigd, binnen 3 weken in huis hebben? Dit is mogelijk met een spoedorder. Normaliter worden onze orders binnen 6 tot 8 weken geleverd.

Heeft u interesse in een kleine hoekbank? Of heeft u meer vragen of wilt u van de gelegenheid gebruik maken om een bezoekje te komen brengen in onze showroom te Huizen (NH) dan adviseren wij u contact met ons op te nemen, overigens is het mogelijk om bij ons geheel vrijblijvend een stofstaal aan te vragen. Voor meer informatie kunt u ons bellen op onder 035 – 7513098 en 06 – 81 144 695.

Contactformulier Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp