Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Klassieke bankstellen

Klassieke bankstellen

Bankstyle levert klassieke bankstellen op maat. Wij bieden u de keuze uit maar liefst 800 kleuren en stoffen. Deze klassieke bankstellen zijn standaard voorzien van een vaste stoffering, maar het is ook mogelijk om onze klassieke bankstellen te bestellen met een losse hoes.

Naast de kleur van de klassieke bankstellen, de losse hoes en vaste stoffering kiest u zelf ook de vulling van uw klassieke bankstel. Want vergeet niet dat klassieke bankstellen vooral lekker moeten zitten zodat rugklachten uitgesloten zijn.

Bankstel comfort

Klassieke bankstellen : bekijken & testen

Deze klassieke bankstellen maken wij graag voor u op maat. Want het belangrijkste is natuurlijk dat de klassieke bankstellen qua afmeting en kleur bij uw klassieke interieur passen. Uiteraard is het mogelijk om uw toekomstige klassieke bankstel te aanschouwen en te komen testen.

Geen tijd? Of heeft u geen zin om na een lange werkdag de deur nog uit te moeten? Wij sturen u graag een staaltje stof toe. U kunt dan van dichtbij aanschouwen of de kleur en stof bij uw klassieke interieur passen. Dat noemen wij bij bankstyle nou service.

Klassieke bankstellen op de centimeter nauwkeurig

Uw klassieke bankstellen kunnen op maat worden vervaardigd en dat geldt zeker voor de afmetingen. Heeft u altijd al last gehad van uw rug omdat u onder uit gezakt op de bank zit?

Bankstyle maakt uw klassieke banstellen tot op de centimeter nauwkeurig voor u op maat. Geef ons uw wensen door en wij maken een prijsopgave voor u.

Klassieke bankstellen : service & afspraak maken

Uw klassieke bankstellen worden gemaakt in Nederland. Daarom kan Bankstyle u een snelle service een hoge kwaliteit garanderen. Orders worden normaliter tussen de 6 en 8 werken geleverd.

Ook kunt u kiezen voor een spoedorder, dan leveren wij uw klassieke bankstel binnen 3 weken. Heeft u nog vragen, wilt u een afspraak maken om onze klassieke bankstellen te komen bekijken of een staaltje stof ontvangen? U kunt gerust mailen naar [email protected] of bellen naar 0618844695.

Informatie aanvragen

Wanneer u informatie aan wilt vragen kunt u via dit formulier contact met ons opnemen. Wij streven ernaar om uw aanvraag binnen 48 uur te behandelen.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp