Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Industriele barstoel in 1.000 kleuren

Industriele barstoel

Industriele barstoel Parijs

De Industriele barstoel Parijs is leverbaar in meer dan 1.000 kleuren en stoffen. De barstoel past schitterend binnen de industriele stijl door zijn robuuste uitstraling. De barstoel is overigens ook te combineren met andere stijl. Wanneer u bijvoorbeeld voor een luxe velours of skai stof gaat kunt u de barstoel weer laten aansluiten op de moderne stijl. Dat is een van de grote voordelen van ons 1.000 kleuren tellende assortiment.

Naast dat het fijn is dat u zoveel kleurkeuzes kunt maken kunt u bij ons ook nog eens kiezen uit verschillende zithoogtes voor de barstoel. Wij kunnen de barstoel in hoogte helemaal op maat voor u vervaardigen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een goede zithoogte ten opzichte van de bartafel.

Nederlands fabricaat, goede service en garanties!

Onze barstoelen worden allen op Nederlands bodem geproduceerd. Hierdoor bent u altijd verzekerd van goede Hollandse kwaliteit. Veel meubilair komt tegenwoordig uit Oost-Europa maar wij produceren dus uitsluitend in Nederland. Los van het feit dat u verzekerd bent van een goede kwaliteit bied u dit nog meer mogelijkheden, zo kunnen wij u hierdoor altijd een goede service en garantie bieden met betrekking tot de meubels.

Levertijd en bezichtiging

De gemiddelde levertijd is 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. Daarnaast kunt u de barstoelen uiteraard komen bezichtigen bij ons in de showroom. Onze showroom is gevestigd in Huizen (NH). U bent uiteraard van harte welkom bij ons. Een bezoek aan de showroom is echter wel altijd op afspraak. Wenst u een afspraak in te plannen voor een bezoek aan onze showroom? Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen of u kunt telefonisch contact met ons opnemen via: 035-7513098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp