Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Stoffen hoofdbord op maat Carre gestikt

Stoffen hoofdbord op maat Carre gestikt

Het Carre stiksel op dit hoofdbord onderscheid dit hoofdbord van alle andere hoofdborden. Dit hoofdbord heeft namelijk een subtiele doch stijlvolle uitstraling. U kunt daarnaast de uitstraling van het hoofdbord helemaal zelf bepalen door te kiezen voor een bepaalde kleur of stof.

Wij hebben namelijk een gigantisch stoffen assortiment, 900 verschillende kleuren en 150 verschillende stoffen. Hierdoor hebben wij altijd wel een stof of kleur die u aanspreekt. Een van de grote voordelen van maatwerk is dat u natuurlijk helemaal zelf de maatvoering kunt bepalen voor het hoofdbord. Hierdoor kunt u hem exact zo groot maken als u zelf wenst. Dit maakt het tevens gemakkelijk om uw hoofdbord naadloos aan te laten sluiten op uw bed.

Details Stoffen hoofdbord op maat Carre gestikt

Maat HoofdbordPrijs hoofdbord
120 cm hoog x 120 cm breed€ 299,-
120 cm hoog x 140 cm breed€ 349,-
120 cm hoog x 160 cm breed€ 399,-
120 cm hoog x 180 cm breed€ 449,-
120 cm hoog x 200 cm breed€ 499,-
120 cm hoog x 220 cm breed€ 549,-
120 cm hoog x 240 cm breed€ 599,-

Wij kunnen dit stoffen hoofdbord Carre gestikt geheel aan uw maatwensen laten voldoen. Wij kunnen het namelijk precies in uw maten laten vervaardigen door de fabriek. Wij maken een prijsopgave voor u zodra u de maatwensen heeft doorgegeven.

Naast de maten kunt u ook zelf de kleur en de stof bepalen voor het hoofdbord. Wij hebben meer dan 800 stoffen en kleuren in ons assortiment. Mocht u de verschillende hoofdborden en stoffen willen bekijken kan dat in onze showroom. Ook kunt u eventueel stofstalen kunnen opvragen, deze sturen wij u dan toe.

Levertijd Stoffen hoofdbord op maat Carre gestikt

De standaard levertijd van een hoofdbord op maat is 6 tot 8 weken. Wij hebben natuurlijk enige tijd nodig om het hoofdbord te fabriceren voor u. Heeft u nou ontzettende haast? Wat natuurlijk kan, dan kunnen wij voor een kleine meerprijs het hoofdbord binnen 4 weken bij u aan de muur/het bed hebben hangen.

Heeft u vragen omtrent het hoofdbord, de stoffen, prijzen etc? Neem dan vooral even contact met ons op, u kunt het onderstaande contactformulier invullen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen of u kunt ons telefonisch bereiken op: 035 751 3098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp