Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Hoofdbord gecapitonneerd op maat

Hoofdbord gecapitonneerd

Hoofdbord gecapitonneerd op maat

Een gecapitonneerd hoofdbord straalt een en al luxe uit. Heeft u een ietwat simplistisch bed en wilt u de uitstraling daarvan wat verbeteren? Dan is een hoofdbord precies wat u zoekt. Een hoofdbord is een mooie manier om de complete uitstraling van uw slaapkamer te verbeteren. Dus stop met zoeken naar dat dure nieuwe bed want wij hebben een oplossing voor u die u veel geld zal besparen!

De capitons (Knopen) in het hoofdbord geven het hoofdbord een luxe uitstraling en die look kunt u versterken door een uiterst exclusieve stof te kiezen! Zo hebben wij schitterende velours en skai stoffen die een prachtige stijlvolle uitstraling hebben. Dus laat u verassen door de mogelijkheden omtrent onze hoofdborden en u zult versteld staan van het eindresultaat.

Details Hoofdbord gecapitonneerd op maat

Natuurlijk vraagt u zich nu af: “Wat moet zon hoofdbord ongeveer kosten dan?” Dit is een goede vraag, natuurlijk zijn alle prijzen afhankelijk van de gekozen modellen, maten en stoffen. Maar om u toch een beetje een indicatie te geven wat een Hoofdbord gecapitonneerd kost hebben wij hieronder enkele prijzen voor standaard maten weergegeven. Let op deze prijzen zijn gebassseerd op een standaard polyester stof.

Maat Hoofdbord

Prijs

120 cm hoog x 120 cm breed€ 495,-
120 cm hoog x 140 cm breed€ 575,-
120 cm hoog x 160 cm breed€ 660,-
120 cm hoog x 180 cm breed€ 740,-
120 cm hoog x 200 cm breed€ 820,-
120 cm hoog x 220 cm breed€ 900,-
120 cm hoog x 240 cm breed€ 980,-

Levertijd Hoofdbord gecapitonneerd op maat

De standaard levertijd van een dergelijk hoofdbord is 6 tot 8 weken. Heeft u ontzettend veel haast? Dan is het voor een kleine vergoeding mogelijk om een spoedbestelling te doen. In dat geval kunnen wij uw hoofdbord binnen 4 weken bij u hebben. Mocht u vragen hebben omtrent het een of ander? Of wenst u een afspraak te maken bij ons in de showroom? Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Of u kunt ons telefonisch bereiken via: 035 751 3098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp