Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Hofstede bankstel stofferen

Hofstede bankstel stofferen

Hofstede bankstel stofferen? Bij Bankstyle hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw bankstel! Laat hem stofferen door Bankstyle en u krijgt een geheel ‘nieuw’ bankstel! De redenen om te stofferen kunnen verschillend zijn. Zo kan het zijn dat u nog een prachtig bankstel heeft staan, maar u vindt de kleur niet meer mooi? Of zijn de kussens ingezakt? Vraag onze algemene informatie aan!

Hofstede bankstel stofferen mogelijkheden

Bankstyle heeft meer dan 800 verschillende stoffen en kleuren. Deze stoffen en kleuren hebben allemaal verschillende patronen en materialen. Zo hebben wij verschillende soorten materialen als katoen, linnen, polyester en ook samenstellingen hiertussen.

Er zit dus zeker weten ook een stof voor u bij! Wij kunnen u ook adviseren wat voor stof het beste is in uw situatie afhankelijk van huisdieren jonge kinderen enzovoort. Wij nemen ook uitgebreid de tijd voor u zodat u in alle rust een stof en kleur kunt uitzoeken. Uiteraard stofferen wij nog meer merkbankstellen. Klik hier voor een overzicht.

Wenst u meer informatie te zien omtrent onze herstofferingen? Klik dan hier.

Hofstede bankstel bankstyle

no images were found

Hofstede bankstel stofferen levertijd

De gemiddelde levertijd is 2 tot 3 weken voor het herstofferen van een bankstel. U kunt altijd contact met ons opnemen via de telefoon of ons e-mailadres. Ons telefoonnummer is als volgt: 035 – 75 13 098. Ons e-mailadres is [email protected] Ook kunt u het volgende formulier invullen voor een offerte.

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp