Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Hoekbanken

Hoekbanken op maat

Bent u op zoek naar prachtige hoekbanken op maat?  Dan bent u bij ons aan het goede adres! Veel mensen zouden graag een hoekbank willen maar kunnen deze niet inpassen in hun woonsituatie. De standaardmaten die geleverd worden door de grote woonwinkels passen vaak niet.

Maar nu hoeft u niet meer te letten op de maten! Onze hoekbanken zijn helemaal naar uw wens in te vullen. Onze bankstellen zijn in een landelijke stijl. De top modellen vallen onder de Riviera Maison stijl.

Hoekbank op maat
Hoekbank op maat

Hoekbanken

Want bij bankstyle kunt u hoekbanken op maat laten maken voor een zeer correcte prijs waardoor deze volledig voldoet aan uw woonsituatie. U heeft zeer veel  mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf de maatvoering van het rugvlak, de zitdiepte, breedte zitvlak en zelfs de breedte van de armleuningen bepalen! Wilt u de ene arm wat langer dan de andere arm?  Ook dit is geen enkel probleem voor Bankstyle!

Maar Bankstyle gaat nog verder want bij ons kunt u ook kiezen uit een meer stevige zitting of een meer zachte zitting waar u heerlijk in weg kunt zakken. Het mooie is dat u uit al onze stoffen kunt blijven kiezen; u wordt dus niet beperkt in uw keuze doordat u uw ideale hoekbank bij ons op maat laat fabriceren!

Vragen over onze hoekbanken?

Heeft u nog vragen, wilt u een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om een van onze bankstellen te komen bekijken? Geen probleem! Bel naar: 06 811 44695. Of vul het onderstaande contactformulier in.

Informatie aanvragen

Wanneer u informatie aan wilt vragen kunt u via dit formulier contact met ons opnemen. Wij streven ernaar om uw aanvraag binnen 48 uur te behandelen.
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp