Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Hoekbanken uitverkoop

Uitverkoop van hoekbanken bij Bankstyle. Dit betekent voor u zeer scherpe prijzen tegen hoge kwaliteiten. Dat noemen we goede deals ! Wees snel bij de verkoop van de hoekbanken, want straks is de hoekbank uit de verkoop. Hoekbanken uit onze verkoop zijn in verschillende maten en stoffen te verkrijgen. Kijk ook bij de aanbiedingen van hoekbanken.

Stoffen en maten voor de hoekbanken

U kunt bij ons uit meer dan 1.000 stoffen kiezen voor onze verschillende hoekbanken. Bankstyle heeft een ruime keuze uit stoffen voor op de bankstellen. Dit zorgt voor een goede match in uw woonruimte. U kunt uw gewenste bankstel op maat laten maken, Bankstyle werkt op 1cm Nauwkeurigheid. De leuningen, zitruimte, lengte en de breedte kunnen zo aan worden gepast, dat wij uw dromen vervullen. Klik hier voor meer informatie over maatprojecten. De hoekbanken uitverkoop betekent niet dat u minder kwaliteit krijgt.

Levertijden hoekbanken

De banken van Bankstyle worden gemaakt in Nederland, dit geeft een voordeel voor de levertijden van de bankstellen. De bankstellen worden geleverd tussen de 6 tot 8 weken. Wanneer u in spoed order plaatst kunt u de banken binnen 3 weken thuis verwachten. U kunt altijd op afspraak bij de showroom komen. Heeft u verder nog enige vragen? Bel dan naar: 06-81144695 of mail naar: [email protected] U kunt er ook voor kiezen om het contactformulier in te vullen.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp