Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Hoekbanken op maat

Hoekbank op maat

Wanneer u op zoek bent naar een hoekbank die gezelligheid en stijl uitstraalt dan bent u bij Bankstyle op het juiste adres! Onze hoekbanken hebben een uitstekende uitstraling en passen perfect bij een landelijke inrichting. Vaak doet het probleem zich voor dat de standaardmaten van de grote woonwinkels niet in uw woonkamer passen. Hierdoor kunt u vaak uw droombank niet aanschaffen omdat er simpelweg gewoon geen ruimte voor is!

Hoekbanken op maat gemaakt

Tegenwoordig hoeft u hierover geen zorgen meer voor maken want bij Bankstyle kunt u nu hoekbanken op maat laten maken! Doordat er tussen ons en u geen tussenschakel is kunt u uw bankstel ook nog voor een degelijke prijs krijgen. Een droombank voor een droomprijs dus. En niet alleen de algemene maten zoals de breedte en de diepte kunnen worden verandert, ook de breedte van de armleuningen en het rugvlak kunnen worden aangepast tot de centimeter nauwkeurig.

Verder is het ook mogelijk om uw bank verder te customizen. U kunt namelijk altijd kiezen tussen verschillende biesjes, knopen, stevige of een zachte zitting. Ook hebben we meer dan 500 verschillende kleuren en is er een enorm aanbod in de verschillende bankstijlen. U bent nooit meer verplicht om uw droombank te laten lopen met Bankstyle. Het maakt zelfs niet uit waar u woont, want wij leveren de banken in heel Nederland.

Bankstel Marylin hoekbank met knopen

Interesse in een hoekbank op maat?

Wanneer u interesse heeft in onze hoekbanken op maat of misschien wel een vraag heeft, neem dan contact met ons en dan zullen we u graag van dienst zijn. Dit kunnen we doen door verschillende kleurstalen naar u toe te sturen, of u kunt ons kantoor in Huizen (N-H) bezichtigen.

Informatie aanvragen Wanneer u informatie aan wilt vragen kunt u via dit formulier contact met ons opnemen. Wij streven ernaar om uw aanvraag binnen 48 uur te behandelen.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp