Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Hoekbanken leer

Hoekbanken leer

Hoekbanken in leer? Dan bent u bij Bankstyle aan het juiste adres. Bankstyle verkoopt hoekbanken in verschillende stoffen, onder andere kunstleer. Het kunstleer bij Bankstyle, lijkt precies op echt leer. De hoekbanken kunnen worden gestoffeerd met kunstleer. Alle bankstellen die u in bovenstaande afbeeldingen ziet kunnen in de vorm van een hoekbank worden gemaakt.

Maatwerk hoekbanken leer

Bankstyle werkt met een maatwerk project, het voordeel hiervan is dat u zelf kunt bepalen hoe groot u uw bankstel wilt. U kunt uw bankstel geheel zelf samen stellen qua maten stoffering en kleuren. U heeft bij Bankstyle een ruime keuzen uit stoffen voor op de hoekbanken. Wij hebben namelijk een keuze uit wel meer dan 1.000 stoffen. Er zit dus ook zeker weten iets voor u bij.

Bekijk al onze maatwerk bankstellen hier!

Style & Luxury hoekbank op maat (2)

Levertijden van Bankstyle hoekbanken leer

De banken van Bankstyle worden gemaakt in Nederland, dit geeft een voordeel voor de levertijd van de bankstellen. De bankstellen worden geleverd tussen de 6 tot 8 weken. Wanneer u in spoed order plaatst kunt u de banken binnen 3 weken thuis verwachten. U kunt altijd op afspraak bij de showroom komen. Heeft u verder nog enige vragen? Bel dan naar: 06-81144695 of mail naar: [email protected] U kunt ook het contactformulier invullen om contact op te nemen.

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp