Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Hoekbank op maat

Hoekbank op maat

Hoekbank op maat

Wij zouden Bankstyle niet zijn als het niet mogelijk zou zijn om ook hoekbanken bij ons op maat te laten vervaardigen. Wij staan bekend om onze prachtige maatwerk hoekbanken. Al jarenlang leveren wij de beste kwaliteit voor de scherpste prijzen op het gebied van maatwerk. Zo dus ook onze oogstrelende hoekbanken. Deze hoekbanken kunnen volledig op maat vervaardigd worden en spelen daarom altijd exact in op de specifieke eisen van u! Want uw wens is ons bevel. U schetst wat u wilt op het gebied van stof, kleur, vulling en de nog vele anderen opties. Wij zullen vervolgens op basis hiervan uw droombankstel samenstellen.

Details Hoekbank op maat

De mogelijkheden met deze hoekbanken zijn oneindig. U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het gerealiseerd. Dit is het grote voordeel van maatwerk. Vele hoekbanken zijn voorzien van standaardmaten en een erg kleine selectie aan stoffen. Wij bieden u daarin tegen: volledige vrijheid op het gebied van de maten van de hoekbank met daarbij keuze uit een gigantisch assortiment op het gebied van stoffen en kleuren. Maar als u dacht dat de opties voor uw hoekbank daarbij ophouden dan heeft u het mis. Zo kunt u nog kiezen uit een hoekbank met of zonder knopen, verschillende zit vullingen en ga zo nog maar even door. Dus waarom zou u al die woonboulevards blijven afstruinen tot u die ene hoekbank heeft gevonden. Of u komt langs onze showroom en wij fabriceren de beste hoekbank die u zich kunt voorstellen.

De Hoekbank op maat over 4 weken in huis?

Dat kan. Want deze hoekbank, wordt gewoon in Nederland gemaakt. Bij een spoedorder kunnen wij binnen 4 weken leveren. Een normale order kan 6 tot 8 weken duren. Omdat uw bank in Nederland wordt gemaakt garanderen wij een snelle service en top kwaliteit. Wilt u een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om uw bank te komen bekijken? Geen probleem! Bel naar: 06 811 44695.

  • U ontvangt per mail een offerte.

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp