Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Hoekbank op maat

Hoekbank op maat

Wij zouden Bankstyle niet zijn als het niet mogelijk zou zijn om een hoekbanken bij ons op maat te laten maken. Wij staan bekend om onze prachtige hoekbanken op maat. Al jarenlang leveren wij de beste kwaliteit voor de scherpste prijzen op het gebied van maatwerk.

Zo dus ook onze oogstrelende hoekbanken. Deze hoekbanken kunnen volledig op maat vervaardigd worden en spelen daarom altijd exact in op de specifieke eisen van u! Want uw wens is ons doel. U schetst wat u wilt op het gebied van stof, kleur, vulling en nog vele anderen opties. Wij zullen vervolgens op basis hiervan uw droombankstel samenstellen.

Details Hoekbank op maat

De mogelijkheden met onze hoekbank op maat zijn oneindig. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het realiseren. Dit is het grote voordeel van maatwerk. Vele hoekbanken zijn voorzien van standaardmaten en een erg kleine selectie aan stoffen.

Wij bieden u daarin tegen: volledige vrijheid op het gebied van de maten van de hoekbank met daarbij keuze uit een gigantisch assortiment op het gebied van stoffen en kleuren. Maar als u dacht dat de opties voor uw hoekbank daarbij ophouden, dan heeft u het mis!

Zo kunt u nog kiezen uit een hoekbank met of zonder knopen, verschillende zitvullingen en ga zo nog maar even door. Dus waarom zou u al die woonboulevards blijven afstruinen tot u die ene hoekbank heeft gevonden. Kom gerust langs onze showroom en wij fabriceren de mooiste en beste hoekbank die u zich kunt voorstellen.

De Hoekbank op maat over 4 weken in huis?

Dat kan. Want deze hoekbank, wordt gewoon in Nederland gemaakt. Bij een spoedorder kunnen wij met een kleine toeslag binnen 4 weken leveren. Een normale order duurt 6 tot 8 weken. Omdat uw bank in Nederland wordt gemaakt garanderen wij een snelle service en top kwaliteit. Wilt u een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om uw bank te komen bekijken? Geen probleem! Vul het onderstaande contact formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel naar: 035-7313098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp