Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Hoe werkt maatwerk?

Hoekbank met knopen op maat in velours

Hoe werkt maatwerk?

Wij fabriceren schitterende bankstellen op maat in 900 kleuren en 150 verschillende stoffen. Bij onze bankstellen op maat kunt u kiezen uit vele verschillende opties. Zo kunt u bij ons kiezen uit verschillende zitdieptes, zithoogtes en natuurlijk kunt u ook de breedte helemaal zelf bepalen. Wij hebben verschillende stijlen waarin wij onze bankstellen aanbieden. Zo hebben wij prachtige landelijke bankstellen maar ook hele mooie luxe bankstellen.

Het is maar net waar u naar opzoek bent natuurlijk. Tevens kunt u de bank natuurlijk een bepaalde uitstraling meegeven afhankelijk van de stof die u kiest uit ons 900 kleuren tellende assortiment. Bent u benieuwd naar al onze verschillende stoffen? Bekijk dan hier alle mogelijke meubelstoffen.

Andere maatwerk meubelen van Bankstyle?

Maar zoals u wellicht al weet zijn bankstellen niet de enige meubelstukken die wij op maat maken. Zo fabriceren wij nog veel meer schitterende maatwerk meubels. Van eetkamerbanken op maat, Hockers op maat, Fauteuils op maat, Barstoelen op maat Vloerkleden op maat en nog veel meer. Al deze meubels zijn te bekleden in 900 verschillende kleuren en 150 verschillende stoffen.

Tevens kunt u kiezen uit opties als wel/geen capitons, wel/geen zwarte poten etc. U kunt op deze manier helemaal uw eigen meubelstuk samenstellen. Iets dat natuurlijk ideaal is voor mensen die opzoek zijn naar een interieur dat naadloos op elkaar aansluit.

Contact met Bankstyle

Wenst u een afspraak te maken om alle mogelijkheden omtrent een maatwerk meubelstuk door te nemen? Dan bent u uiteraard van harte welkom! Onze showroom is van maandag t/m zaterdag, eventueel ook in de avonduren geopend. Een bezoek aan onze showroom gebeurd altijd op afspraak. Wilt u snel en gemakkelijk een afspraak maken, bel dan naar: 035 – 75 13 098. 

Heeft u specifieke vragen omtrent het een of ander? Of wenst u een prijsopgave voor een bepaald meubelstuk te ontvangen? Dan kunt u ook het onderstaande contact formulier invullen. Wij zullen er dan zo snel mogelijk voor u op terugkomen.

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp