^

Grote hoekbanken

Waarom Bankstyle?
Bankstyle is hiervoor een goede keus! Bij Bankstyle krijgt u namelijk landelijke hoekbanken van topkwaliteit!  De landelijke hoekbanken die u op de website ziet kunt u geheel naar wens laten aanpassen. U kunt kiezen uit meer dan 900 verschillende kleuren en stoffen en daarnaast uit 5 verschillende zitvullingen. Ook hebben wij een zeer snelle en kwalitatief goede service. Dus nog een keer de USP’s van Bankstyle om u te overtuigen:

  • Alle maten zijn mogelijk
  • Keuze uit meer dan 900 kleuren stoffen
  • Keuze uit 5 verschillende vullingen
  • Zeer klantgerichte service
  • Rechtstreeks geleverd uit onze fabriek

Service bij onze grote hoekbanken!

Wij kunnen u met onze ervaring uiteraard goed helpen bij het maken van een keuze uit de vele verschillende kleuren, stoffen en modellen. Het is geen probleem om een afspraak te maken om een kijkje te nemen in onze showroom. Wij hebben alle modellen, stoffen, kleuren en verschillende zitvullingen beschikbaar staan om een goede keuze te kunnen maken en eventueel te vergelijken. Mocht u het lastig vinden een keuze te maken kunt u ons altijd om advies vragen. Mocht u een afspraak willen maken klikt u dan hier.

Hoekbank Ingeborg losse kussens

1. Ingeborg grote hoekbank met losse kussens

Deze landelijke hoekbank is gemaakt in de Riviera Maison stijl. Een zeer luxe en ruime bank. Deze is zeer populair in het assortiment van Bankstyle doordat het eruit ziet als een Riviera Maison bankstel. Riviera Maison is een zeer luxe merk. Wilt u meer informatie aanvragen over dit bankstel? Klik dan hier.

Klik hier om een offerte aan te vragen.

 

Hoekbank Great Britain

2. Great Britain grote hoekbank

U wilt een strak gestoffeerde landelijke hoekbank? Deze landelijke hoekbank komt het beste tot zijn recht in een landelijke inrichting! U kunt zelf alle afmetingen kiezen van het bankstel. Dus hij is geheel aan te passen aan uw wensen. Met dit kubus bankstel kunt u dus alle kanten op en bent u enorm flexibel!  U kunt namelijk kiezen uit ontzettend veel verschillende stoffen en kleuren!. Voor meer informatie kunt u die hier aanvragen.

Klik hier om een offerte aan te vragen.
 

Hoekbank Barbara vaste kussens

3. Barbara grote hoekbank met losse kussens

Een prachtige landelijke hoekbank! Deze landelijke hoekbank heeft een hoge rug en brede armleuningen. De landelijke hoekbank past perfect in een landelijke inrichting. Wij hebben twee verschillende mogelijkheden voor bankstel Barbara qua kussens. Kleine losse kussens of enkele grote rugkussens.  Wilt u meer informatie ontvangen? Klik dan hier.

 

Klik hier om een offerte aan te vragen.

 

Hoekbank Marylin4.Marylin grote hoekbank met knopen

Dit landelijke hoekbank is zoals te zien op bovenstaande afbeelding ook beschikbaar in een hoekmodel. Dit model is vooral geliefd door de knopen in de rugkussens. U kunt iedere kleur of stof kiezen die wij op de website hebben. Ook de mogelijkheid tot een vaste of losse hoes en een vulling kiest u zelf uit. Mocht u meer informatie willen over dit bankstel kunt u die hier aanvragen.

Klik hier om een offerte aan te vragen.

 

Acapulco Hoekbank

5. Acapulco grote hoekbank

De acapulco is een wat meer modern hoekbank met een landelijke uitstraling. Daarom past dit bankstel perfect in een landelijke of moderne inrichting. U kunt het geheel naar uw wensen laten maken, dat is geen probleem. Hierbij moet u denken aan de leuningen, kleuren, stoffen, zitvullingen, hoogtes, dieptes, eigenlijk alles!  Bel en maak een afspraak! Klik hier om meer informatie aan te vragen.

 

Klik hier om een offerte aan te vragen.

 

Hoekbank Barbara vaste kussens

6.Barbara grote hoekbank met vaste kussens

De strakke lijnen, hoge rug en de wat bredere armleuningen maken dit een landelijk hoekbank. U kunt ook bij dit bankstel kiezen uit 800 verschillende stoffen en kleuren. Mocht u kiezen voor een losse hoes zoals op de afbeelding kunt u deze altijd opnieuw laten stofferen. Wilt u meer informatie ontvangen over dit bankstel? Klik dan hier.

Klik hier om een offerte aan te vragen.

 

Interesse?