Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Grote hoekbanken

Waarom Bankstyle?
Bankstyle is hiervoor een goede keus! Bij Bankstyle krijgt u namelijk landelijke hoekbanken van topkwaliteit!  De landelijke hoekbanken die u op de website ziet kunt u geheel naar wens laten aanpassen. U kunt kiezen uit meer dan 900 verschillende kleuren en stoffen en daarnaast uit 5 verschillende zitvullingen. Ook hebben wij een zeer snelle en kwalitatief goede service. Dus nog een keer de USP’s van Bankstyle om u te overtuigen:

  • Alle maten zijn mogelijk
  • Keuze uit meer dan 900 kleuren stoffen
  • Keuze uit 5 verschillende vullingen
  • Zeer klantgerichte service
  • Rechtstreeks geleverd uit onze fabriek

Service bij onze grote hoekbanken!

Wij kunnen u met onze ervaring uiteraard goed helpen bij het maken van een keuze uit de vele verschillende kleuren, stoffen en modellen. Is geen probleem om afspraak te kijkje nemen in showroom. Hebben alle modellen, stoffen, kleuren zitvullingen beschikbaar staan goede eventueel vergelijken. Mocht lastig vinden kunt ons altijd advies vragen. Willen klikt dan <a=”” href=”https://bankstyle.nl/contactpagina/contact/”>hier.

Ingeborg grote hoekbank met losse kussens

Hoekbank Ingeborg losse kussens

Deze landelijke hoekbank is gemaakt in de Riviera Maison stijl. Een zeer luxe en ruime bank. Deze is zeer populair in het assortiment van Bankstyle doordat het eruit ziet als een Riviera Maison bankstel. Riviera Maison is een zeer luxe merk. Wilt u meer informatie aanvragen over dit bankstel? Klik dan hier.
 

Great Britain grote hoekbank

Hoekbank Great Britain

U wilt een strak gestoffeerde landelijke hoekbank? Deze hoekbank komt het beste tot zijn recht in inrichting! Kunt zelf alle afmetingen kiezen van bankstel. Dus hij is geheel aan te passen uw wensen. Met dit kubus bankstel kanten op en bent enorm flexibel!  u namelijk uit ontzettend veel verschillende stoffen kleuren!. Voor meer informatie die 
 

Barbara grote hoekbank met losse kussens

Hoekbank Barbara vaste kussens

 

Een prachtige landelijke hoekbank! Deze landelijke hoekbank heeft een hoge rug en brede armleuningen. De landelijke hoekbank past perfect in een landelijke inrichting. Wij hebben twee verschillende mogelijkheden voor bankstel Barbara qua kussens. Kleine losse kussens of enkele grote rugkussens.  Wilt u meer informatie ontvangen? Klik dan hier.
 

Marylin grote hoekbank met knopen

Hoekbank Marylin

Dit landelijke hoekbank is zoals te zien op bovenstaande afbeelding ook beschikbaar in een hoekmodel. Dit model is vooral geliefd door de knopen in de rugkussens. U kunt iedere kleur of stof kiezen die wij op de website hebben. Ook de mogelijkheid tot een vaste of losse hoes en een vulling kiest u zelf uit. Mocht u meer informatie willen over dit bankstel kunt u die hier aanvragen.
 

Acapulco grote hoekbank

Acapulco Hoekbank

De acapulco is een wat meer modern hoekbank met een landelijke uitstraling. Daarom past dit bankstel perfect in een landelijke of moderne inrichting. U kunt het geheel naar uw wensen laten maken, dat is geen probleem. Hierbij moet u denken aan de leuningen, kleuren, stoffen, zitvullingen, hoogtes, dieptes, eigenlijk alles!  Bel en maak een afspraak! Klik hier om meer informatie aan te vragen.
 

Barbara grote hoekbank met vaste kussens

Hoekbank Barbara vaste kussens

De strakke lijnen, hoge rug en de wat bredere armleuningen maken dit een landelijk hoekbank. U kunt ook bij dit bankstel kiezen uit 800 verschillende stoffen en kleuren. Mocht u kiezen voor een losse hoes zoals op de afbeelding kunt u deze altijd opnieuw laten stofferen. Wilt u meer informatie ontvangen over dit bankstel? Klik dan hier.

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp