Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Grote hoekbank

Grote hoekbank

Bankstyle is hiervoor een goede keus! Bij Bankstyle krijgt u namelijk een grote hoekbank van topkwaliteit!  De grote hoekbank die u op de website ziet kunt u geheel naar wens laten aanpassen.

U kunt kiezen uit meer dan 900 verschillende kleuren en stoffen en daarnaast uit 5 verschillende zitvullingen. Ook hebben wij een zeer snelle en kwalitatief goede service. Dus nog een keer de USP’s van Bankstyle om u te overtuigen:

 

  • Alle maten zijn mogelijk
  • Keuze uit meer dan 900 kleuren stoffen
  • Keuze uit 5 verschillende vullingen
  • Zeer klantgerichte service
  • Rechtstreeks geleverd uit onze fabriek

 

Bankstel Ingeborg op maat met losse hoes

Service bij onze grote hoekbank!

Wij kunnen u met onze ervaring uiteraard goed helpen bij het maken van een keuze uit de vele verschillende kleuren, stoffen en modellen. Het is geen probleem om een afspraak te maken om een kijkje te nemen in onze showroom.

Wij hebben alle modellen, stoffen, kleuren en verschillende zitvullingen beschikbaar staan om een goede keuze te kunnen maken en eventueel te vergelijken. Mocht u het lastig vinden een keuze te maken kunt u ons altijd om advies vragen. Mocht u een afspraak willen maken dan kunt u dat via onze website doen

Levertijd grote hoekbank

De landelijke banken uit ons assortiment hebben een levertijd van 6 tot 8 weken. Uiteraard is een spoedorder ook mogelijk. Aan een spoedorder zijn enige kosten verbonden. Maar dit is het meer dan waard, want u heeft uw favoriete country bank binnen 3 weken in huis.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen, neem dan contact met ons op. Uiteraard zijn wij telefonisch bereikbaar onder: 035 – 7513098 of 06 – 81144695

Informatie aanvragen

Wanneer u informatie aan wilt vragen kunt u via dit formulier contact met ons opnemen. Wij streven ernaar om uw aanvraag binnen 48 uur te behandelen.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp