Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Gratis bankstellen

Gratis bankstellen

Gratis bankstellen? Bankstyle begint al met stoffen die gratis zijn op de bankstellen. Bepaalde stoffen binnen ons assortiment hebben geen toeslag. De andere stofprijzen kunnen variëren.  U kunt bij Bankstyle altijd een gratis bankstel stofstaal voor op de bankstellen aanvragen. Klik HIER voor het contact formulier. Wij hebben stoffen in verschillende prijsklassen, maar beginnen dus bij gratis stoffen op de bank.

Landelijke bankstellen

Bankstyle verkoopt banken in een landelijke huisstijl. Dit komt door de strakke stoffering en strakke leuningen van de bankstellen. De banken zijn voorzien van een losse of een vaste hoes. De vullingen van de bank kunt u zelf kiezen, of u een wat hardere zit wilt of juist een wat zachtere zit. U kunt uit meer dan 1.000 stoffen bij Bankstyle kiezen. Er zit dus ook voor u een stof bij die bij uw gewenste stijl past. U kunt ook uw bankstel op maat laten maken. Laat weten wat u wilt laten maken dan kunnen wij u erover informeren.

Levertijd bankstellen

De bankstellen van Bankstyle worden gemaakt in Nederland, dit geeft een voordeel voor de levertijden van de bankstellen. De bankstellen worden geleverd tussen de 6 tot 8 weken. Wanneer u in spoed order plaatst kunt u de banken binnen 3 weken thuis verwachten. U kunt altijd op afspraak bij de showroom komen. Heeft u verder nog enige vragen? Bel dan naar: 06-81144695 of mail naar: [email protected]

Informatie aanvragen

Wanneer u informatie aan wilt vragen kunt u via dit formulier contact met ons opnemen. Wij streven ernaar om uw aanvraag binnen 48 uur te behandelen.
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp