Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Gordijnen op maat in vele kleuren, kwaliteiten en stijlen!

Gordijnen op maat in vele kleuren, kwaliteiten en stijlen!

Wij maken uiteraard ook schitterende gordijnen op maat. Elk raam, deuropening etc. kunnen wij voor u vlijloos afwerken. U krijgt gordijnen alsof het gegoten is met ons schitterende maatwerk concept.

Wij maken onze gordijnen op maat in vele stijlen. Onze gordijnen kunnen prima binnen een Landelijke inrichting geplaatst worden, maar door het ruime assortiment zijn er ook stoffen die uiterst geschikt zijn voor een industriƫle of zelf een moderne en strakke inrichting.

Benieuwd hoe dit allemaal in zijn werk gaat? Kijk dan vooral verder.

Hoe gaat het in zijn werk? Gordijnen op maat!

Wat voor een raam u ook heeft, wij kunnen elk raam voorzien van een schitterende set gordijnen. Uiteraard kunnen wij u van te voren op basis van de rails een indicatie geven. Daarna kunt u bij ons in de showroom kijken naar alle schitterende gordijnstoffen om te kijken welke u zou wensen.

Als daar uiteindelijk een keuze in is gemaakt kunnen wij (indien gewenst) bij u langskomen om alle in te meten zodat het exact naar tevredenheid word gemaakt en naadloos aansluit op de ruimte. Daarnaast hebben wij ook nog een montage service. Wilt u zeker zijn van een schitterend eindresultaat dan is het goed om ook de montage door ons uit te laten voeren.

Prijzen en levertijden Gordijnen op maat

De prijzen zijn natuurlijk afhankelijk van een aantal factoren. Zo kunt u bij ons kiezen uit allerlei verschillende plooien en afwerkingen voor de gordijnen. Daarnaast hebben wij ook nog vele soorten stoffen en daarin weer mega veel kleuren! Bij ons moet u altijd de stof en kleur kunnen vinden.

Zodra u de kleur en stof heeft kunnen kiezen dan kunnen wij uiteraard een mooie prijsopgave voor u opstellen en u informeren over de levertijd. Dit is namelijk ook een beetje afhankelijk of u wenst dat het ingemeten en gemonteerd word of dat wij alleen voor u hoeven te confectioneren. Wilt u hier van te voren al informatie over aanvragen? Vul dan vooral even het onderstaande formulier in of neem even telefonisch contact met ons op: 035-7513098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp