Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Goedkope meubels

Goedkope meubels

Bent u opzoek naar goedkope meubels? Dan bent u bij Bankstyle aan het juiste adres. Bankstyle verkoopt meubels tegen een scherpe prijs. Echter lijken de meubels geen goedkope meubels. De meubels zijn gloednieuw en in de nieuwste stijl te verkrijgen, de landelijke stijl, en in de stijl van Riviera Maison. De erg hippen stijlen, kunt u zo in uw woonkamer toepassen, voor een schitterende sfeer.

Soorten meubels

Bankstyle verkoopt banken tegen scherpe prijzen. De banken zijn voorzien van een losse of een vaste hoes. De stoffen op de bank zijn van hoge kwaliteit, en zitten er ook strak om heen. U kunt de banken met losse kussens krijgen of vaste kussens. Alle banken kunnen op maat worden gemaakt bij Bankstyle.

Velours hoekbank met longchair 2

Levertijd van de goedkope meubels

De banken van Bankstyle worden gemaakt in Nederland, dit geeft een voordeel voor de levertijden van de bankstellen. De bankstellen worden geleverd tussen de 6 tot 8 weken. Wanneer u in spoed order plaatst kunt u de banken binnen 3 weken thuis verwachten.  U kunt altijd op afspraak bij de showroom komen. Heeft u verder nog enige vragen? Bel dan naar: 06-81144695 of mail naar: [email protected] U kunt ook contact met ons opnemen via het contactformulier.

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.

 

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp