Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Gelderland Bankstel Stofferen

Gelderland bankstel stofferen

Gelderland bankstel stofferen?  Bij Bankstyle bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij geven uw Gelderland bankstel  een nieuwe look! Bankstyle biedt professionele stoffeer service voor iedereen. Waarom zou u uw comfortabele Gelderland bank of stoel simpelweg opnieuw laten stofferen? Uw Gelderland bankstel is van hoge kwaliteit en uw bankstel verdient een tweede kans. Ons doel is om uw bankstel een nieuw leven te geven.

Gelderland bankstel stofferen mogelijkheden

Met keuze uit meer dan 800 verschillende stoffen en kleuren. U kunt hem dus perfect passend maken. U kunt de stoffen zelf bekijken in de showroom, dan krijgt u staaltjes mee om thuis de definitieve keuze op uw gemak te kunnen maken.

Zodra u onze showroom bezoekt kunt ervan uitgaan dat u een passende stof vindt. Het gebeurt namelijk nooit dat geen een stof aanspreekt. Dat kunnen wij u garanderen!

Meer informatie over het stofferen van bankstellen? Klik dan hier.

Gelderland bankstel stofferen levertijd

De gemiddelde levertijd is ongeveer 2 tot en met 3 weken. Dit varieert door de voorraad stoffen die wij hebben. Om actuele levertijden te krijgen kunt u ons altijd bereiken via de telefoon en via de mail.

Ons telefoonnummer is als volgt: 035 – 75 13 098. Ons e-mailadres is [email protected] Mocht u een mail hebben gestuurd zullen wij deze binnen 48 uur beantwoorden. Ook kunt een offerte aanvragen via onderstaand formulier.

Aanvraag tot herstofferen

  • Vul hier de breedte, diepte en hoogte in van uw bankstel.
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp