Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Gecapitonneerde bank

Gecapitonneerde bank

Bankstyle maakt bankstellen op maat. Wij leveren klassieke bankstellen op maat, maar u kunt ook kiezen voor een gecapitonneerde bank op maat. Onze banken zijn standaard voorzien van een vaste stoffering. Het is ook mogelijk om onze banken te bestellen met een losse hoes.

Daarnaast kunt u ook kiezen voor een gecapitonneerde bank. Bovendien bieden wij u de keuze uit maar liefst 800 verschillende kleuren en stoffen zodat u naast de kleur, ook de losse hoes, vaste stoffering en vulling van uw gecapitonneerde bank zelf kan kiezen. Want vergeet niet dat een gecapitonneerde bank een speels karakter met zich mee brengt.

Bent u benieuwd naar al onze bankstellen op maat? Bekijk dan hier al onze modellen.

Kleuren en vulling van een gecapitonneerde bank

Een gecapitonneerde bank maken wij van bankstyle graag voor u op maat. Want het is belangrijk dat een gecapitonneerde bank qua uitstraling, afmeting en kleur wel bij u en uw interieur passen. U kunt naast de gecapitonneerde bank ook andere modellen bankstel bij ons komen bezichtigen.

Heeft u geen tijd? Of vind u Huizen na een lange werkdag te ver weg? Wij sturen u graag een staaltje stof toe. U kunt dan van dichtbij de stof voelen en bekijken of deze stof wel bij uw interieur past. Dat noemen wij nou service! Tevens kunt u op onze website een stofstalen aanvraag vinden.

Gecapitonneerde bank op maat

Een gecapitonneerde bank kan op maat worden vervaardigd en dat geld t zeker ook voor de afmetingen. Heeft u altijd al last gehad van u rug omdat u onderuit gezakt op de bank zit? Bankstyle heeft de oplossing! Doordat wij de bankstellen tot op de centimeter nauwkeurig voor u op maat maken lijkt dit probleem in de toekomst uitgesloten. Geef ons uw wensen en afmetingen door en wij maken een prijsopgave voor u.

Bank met capions Marylin

Gecapitonneerde bank op maat : Contact & levertijden

Een gecapitonneerde bank wordt net zoals onze andere bankstellen in Nederland gemaakt. Dit is ook de reden waarom Bankstyle u een hoge kwaliteit en een snelle service kan garanderen. Wat service betreft kan een bankstel binnen 6 tot 8 weken worden geleverd.

U kunt ook kiezen voor een spoedorder. Uw bankstel wordt dan tegen extra kosten binnen 3 weken geleverd zodat u eerder van uw bankstel kan genieten. Heeft u nog vragen over een gecapitonneerde bank of over een van onze andere bankstellen, of wilt u een afspraak maken? U kunt gerust mailen naar [email protected] of bellen naar 06 – 81 144 695

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp